230
MEDA086D457E3F84898B9225F6D11BC0F41

Designade villor med havsutsikt

Fuengirola

Designade villor med havsutsikt

Fakta

TypVilla
ReferensnummerSN423
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta153 kvm
HissNej
ParkeringGarage
BalkongNej
PoolJa
Terrass100 kvm

Pris: €625,000

Ansvarig mäklare

Dessa villor är beläget strax ovanför det exklusiva området Reserva del Higueron. Området är lugnt och grönskande och har utsikt över såväl hav som berg. En kortare biltur till restauranger, matbutiker, apotek, banker m.m. Inom 15 minuter ifrån bostaden tar vi oss till Malaga flygplats, Fuengirola, Mijas Pueblo, Benalmadena, Torremolinos och självklart kustens vackra sandstränder.

Total byggs det 26 villor i olika storlekar och design. Välj mellan 3-4 sovrum och 3-5 badrum. Samtliga villor har privat tomt och pool med fantastisk utsikt över havet och bergen i Mijas.

Villorna är smakfullt designade med minimalistisk arkitektur och byggd med miljövänliga material av högsta kvalité. Köket är fullutrustat och ett rymligt tvättrum finns i anknytning. Vardagsrummet med sina stora fönster från golv till tak blickar ut mot terrasen och poolen. Sovrummen har inbyggda garderober och 3 av dom har en-suite badrum och huvudsovrummet har en stor privat terrass.

Priser från 625,000

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
153 kvm

Karta

Fuengirola

Designade villor med havsutsikt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg