230
MED7F67CCF021184222BD6E9FACE86864F9

Fin lägenhet i Miraflores

Mijas Costa

Fin lägenhet i Miraflores

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerSN9920
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta83 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassNej

Pris: €219,000

Ansvarig mäklare


Välkommen till denna underbara lilla lägenhet i vackra Miraflores!
Utsikten över havet är underbar och på terrassen har du sol hela dagen. Det är cirka 15 minuters promenad till havet och den charmiga byn La Cala de Mijas!

Lägenheten är mycket ljus och fin och har inglasad terrass för att kunna njuta av de vackra omgivningarna även på vintern. Vardagsrummet är rymligt och öppet mot köket som från köksfönstret har en vacker utsikt över Mijasbergen. De två sovrummen har bra garderober och de delar ett rymligt badrum som enkelt kan omvandlas till 2 separata badrum om så önskas.

I det vackra mycket välskötta området finns 2 underbara pooler plus en barnpool och en restaurang på plats. Utanför finns det gott om parkeringsplatser.

Miraflores är ett vackert och välskött område med tennis och paddle club, restauranger och butiker och naturligtvis fin strand! Promenaden förbinder kusten mellan La Cala de Mijas och hamnen i Cabopino och det är en underbar vacker promenad!

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
83 kvm
Lägenhet
Pris
€219,000

Karta

Mijas Costa

Fin lägenhet i Miraflores

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg