230
MED095211187CCE499EAA57EAA55C9523EF

Pampig villa Riviera del Sol

Mijas Costa

Pampig villa Riviera del Sol

Fakta

TypVilla
ReferensnummerSN11220
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta250 kvm
Tomt798 kvm
HissNej
ParkeringGarage
BalkongNej
PoolJa
Terrass90 kvm

Pris: €1,100,000

Ansvarig mäklare

Andalusisk villa med panoramautsikt till salu i Riviera del Sol i Mijas
Denna utmärkta och mycket representativa villa i toppskick ligger i en av de mest populära och etablerade områdena i Riviera del Sol, i närheten av alla shoppingmöjligheter, den vackra stranden, golfbanor, skolor etc. Den erbjuder fri panorama utsikt från alla våningar av fastigheten över havet, den afrikanska kusten och Marbellabukten.

På entrévåningen hittar ni vardagsrummet , det mycket rymliga vardags- / matrummet med högt i tak och med öppen spis samt med två sittgrupper, det kompletta köket med alla apparater och utrustning, skafferi och gästtoalett. Vardagsrum och kök har vardera direkt tillgång till den vackra, stora och delvis täckta terrassen.

Här finns även 2 sovrum, varav det ena används för närvarande som ett kontor, det andra har ett badrum med eget badrum. På nästa högre nivå finns ytterligare ett sovrum med eget badrum och privat terrass med panoramautsikt. Badrummet är utrustat med extra förvaringsutrymme och keramiska golv. På översta våningen finns det fjärde sovrummet och ett förråd i korridoren framför det. Alla rum är ljusa och ljusa. Funktionerna inkluderar stora, delvis stora fönster, marmorgolv och laminatgolv, delvis i sovrummen, luftkonditionering, larmsystem. Köket är komplett och levereras inklusive alla redskap. Köket, badrummet på 1: a våningen och luftkonditioneringen har förnyats under de senaste 3 åren.

Även från poolnivån kan du njuta av den vackra havsutsikten, det finns en utomhusdusch med möjlighet till varmt och kallt vatten. Det rymliga garaget har plats för 2 bilar och tillgång till källaren. Den smakfulla inredningen ingår i priset.

I närheten

Avstånd till strand0.4 km
Avstånd till centrum0.35 km
Avstånd till pool0.002 km
Avstånd till mataffär0.35 km
Avstånd till hav0.45 km
Avstånd till shoppingcentrum0.35 km
Avstånd till golfbana0.7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
250 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
798 kvm

Karta

Mijas Costa

Pampig villa Riviera del Sol

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg