Bli kontaktad, klicka här!

Totalrenoverad bostad 100 meter från havet

Torrevieja Centrum , Torrevieja
Pris
139 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 60 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Radhus
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
receiptReferensnummer: H206

Objektsbeskrivning

Varmt välkommen till denna bostad som är totalrenoverad från topp till tå. Bostaden ligger strax söder om Torrevieja stad och intill bostaden har man all typ av närservice som man behöver.

Bostaden är fördelad i två plan har en trevlig terrass när man öppnar entré grinden som ligger i markplan. Här finns plats för solsängar och den obligatoriska grillen.
Vi välkomnas in i ett trevligt och rymligt vardagsrum där man kan möblera efter eget tycke och smak. Barköket som ligger i direkt anslutning är utrustat med över och underskåp och diskho. Allt är förinstallerat för övriga vitvaror. På detta plan finns även en gästtoalett. Trappan upp tar oss till två rymliga sovrum och ytterligare ett bad.

Välkommen på visning med HusmanHagberg.

TORREVIEJA har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken, även om det genuint spanska naturligtvis är i majoritet. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.


I närheten

beach_accessAvstånd till strand 100m
wavesAvstånd till hav 100m
local_airportAvstånd till flygplats 45.0km

Bilder

Karta

HitCounter