MED7D2D5756FFAF4717916D7287B7893D20

Nya prisvärda villor i El Raso

Nyproduktion

El Raso, Guardamar del Segura

Nya prisvärda villor i El Raso

Fakta

TypVilla
ReferensnummerSaliSol
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta116 kvm
Tomt165 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €259,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Dessa helt nya moderna villorna ligger i området El Raso. Detta område ca ligger 4 km från Guardamars välkända och underbara stränder, 5 km från Torrevieja och 6 km från Ciudad Quesada. Härifrån får ni enkel tillgång till närtjänsterna i dessa tre områden.

Dessa villor är omgivna av apelsinträdlundar och erbjuder en magisk Medelhavsutsikt samt en avslappnad och lugn miljö året runt. Den fina vita sandstranden El Moncayo ligger bara 2 km bort. Området El Raso erbjuder också alla sorters bekvämligheter inom gångavstånd så som utomhusmarknad året runt, apotek, flera restauranger, cafeterior, pubar, veterinär m.m

Denna urbanisering kommer att bestå av 22 fristående villor, av 2 modeller: Standard på 110 m2 och Premium på 127 m2, byggd på tomter mellan 225 och 340 m2 och priser beroende på tomtstorlekar.

Alla villor har tre sovrum och två badrum. Bottenvåningen består av ett rymligt vardagsrum / matsal med öppen planlösning, sovrum och ett stort badrum. Vardagsrummet har högt i tak och detta ger stor och luftig känsla och stora fönster som ger värme och ljus. Breda uteplatsdörrar leder ut till ett mysigt och rymligt utomhusområde. Övre våningen har två stora sovrum och ett stort badrum och en rymlig terrass.

Priserna från 269.000 Euro.

Ingår i priset: Golvvärme i badrummen, kök och badrumsmöbler, förinstallation av luftkonditionering, trädgården är färdig med konstgjord gräsmatta och växter. Dessa bostäder erbjuder möjlighet för extra tillval såsom solarium på 45 m2, privat pool, luftkonditioneringsutrustning, vitvarupaket, möbelpaket, golvvärme i hela huset, belysningsförpackning och garageport.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till hav3 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
116 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
165 kvm

Karta

El Raso Guardamar del Segura

Nya prisvärda villor i El Raso

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg