MED48E755BF149E4EEE81EAD83E7F9CDF2B

Nyproduktion med privat pool nära saltsjöarna

Toretta, Torrevieja

Nyproduktion med privat pool nära saltsjöarna

Fakta

TypVilla
ReferensnummerVilla La Torreta
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta140 kvm
Byggår2020
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €449,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nyproduktion bestående av fyra stycken svårslagna villor med 3 eller fyra sovrum med plats för dubbelsäng, två badrum och en toalett samt vardagsrum och kök som integrerar med varandra på ett genomtänkt sätt. Tomterna är ca 400 kvm och belägna mycket nära centrum, Yacht Club, den främre strandpromenaden och saltsjöarna i Torrevieja.

Dessa imponerande villor har det lilla extra när det gäller material och detaljer, varje hus är byggt i två våningar plus en halvkällare med möjlighet att installera en bar, en vinkällare, biograf, spelrum eller liknande. Entréplanet har ett imponerande och lyxigt vardagsrum med utgång till en stor terrass framför och till poolområdet, ett modernt och fullt utrustat öppet kök med en matsal. På detta plan finns också en toalett. Det finns ett alternativ att bygga ytterligare ett sovrum med plats dubbelsäng, ett badrum och ett oberoende kök med tillgång till trädgården och parkering.

På första våningen finns ytterligare två sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsängar, två badrum varav det ena hör till master bedroom och är en-suite. Här finns också en terrass med utsikt över poolen. Det finns också en takterrass med utsikt över Torreviejasjön och den privata pool på ca 32 kvm.

Priser: 449 000 euro, 459 000 euro, 469 000 euro, 479 000 euro
Planerat färdigställande: hösten/vintern 2020
Fastighetsskatt (IBI):
Samfällighetsavgift (Comunidad):

TORREVIEJA har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

Välkommen att kontakt oss för mer information eller för att boka en visning.

I närheten

Avstånd till strand3.2 km
Avstånd till flygplats45 km
Avstånd till mataffär1.1 km
Avstånd till hav3.2 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana19 km

Bilder

0 1 ESQUINA FRONTAL DE LA TORRETA (Large)

0 2 ENTRADA LATERAL DE LA TORRETA (Large)

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
140 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2020

Karta

Toretta Torrevieja

Nyproduktion med privat pool nära saltsjöarna

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg