MEDF4E9D25CDA324CB7A263FFAC392EE24F

Nya villor i Villamartin, nära golf!

Nyproduktion

Villamartin, Orihuela Costa

Nya villor i Villamartin, nära golf!

Fakta

TypVilla
ReferensnummerResidencial Samoa
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta110.35 kvm
Tomt201 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €345,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Dessa radhus är perfekta för de som vill bo nära en välkänd golfbana samt närhet till alla typer av tjänster och service!

På bottenvåningen av dessa hus hittar du ett rymligt öppet kök och vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. De stora fönstren i vardagsrummet mot terrassen ger massor av naturligt ljus in i vardagsrummet. Köket och vardagsrummet är uppdelat med en trappa som går upp mot första våningen, vilket ger rummet en fin fördelning och rymlighet. Fönstren mot terrassen kommer med elektriska jalusier.

På första våningen hittar du 2 sovrum med privata badrum. Badrummen har golvvärme samt tillgång till en terrass på första våningen. Varje hus har antingen en privat pool eller jacuzzi i trädgården samt tillgång till en gemensam pool i området.

Här bor ni gångavstånd till den populära La Fuente köpcentrum som har massor av bra restauranger, affärer, snabbköp, apotek, konditori och mycket mer.
La Zenia stranden 4 km med bil, La Zenia Boulevard är 3 minuter bort.

Du når 4 golfbanor inom 5 minuter, inklusive den prisbelönta Las Colinas Golf & Country Club. Här har du verkligen närhet till allt!

Priser från 345.000 euro

Välkomna ned på visning!

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
110.35 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
201 kvm

Karta

Villamartin Orihuela Costa

Nya villor i Villamartin, nära golf!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg