Bli kontaktad, klicka här!

Enplansvillor i genuina San Pedro del Pinatar

San Pedro del Pinatar
Pris
244 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 92 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Gemensamt poolområde
airline_seat_flatTerrass: Ja (138 kvm)
zoom_out_mapTomtstorlek: 92 m2
directions_carParkering: Kommer finnas i området
receiptReferensnummer: Playamar Paradise

Objektsbeskrivning

Varmt välkomna till genuina San Pedro del Pinatar och Playamar Paradise som består av villor, markplanslägenheter och etagelägenheter med privata takterrasser.

Projektet byggs av en mycket väletablerad byggherre som värdesätter kvalité framför kvantitet och har dig som kund i fokus.

Villorna har boytor om ca 92 kvm som disponeras enligt följande: tre sovrum och två badrum, balkong och terrassytor om totalt 138,45 kvm

I priserna ingår: lamppaket i vardagsrum och kök, lampor i badrummen, vitvaror (ugn, spis, köksfläkt, diskmaskin, mikro samt kyl och frys) och golvvärme i badrummen.

Priser från 244.900 Euro.

San Pedro del Pinatar är en fiskestad som ligger vid en naturlig lagun på spanska solkusten Costa Calida och har cirka 24.000 invånare. Varje år lockar staden till sig tusentals av turister och det finns ett stort utbud av affärer samt nödvändigheter som apotek, bank och postkontor. För dig som vill göra en längre utflykt, så ligger storstaden Alicante 78 kilometer bort, ett populärt turistmål som har mycket att erbjuda. Från San Pedro del Pinatar till Alicante flygplats är det cirka en timmes bilfärd och det finns även bra busskommunikationer mellan orterna. Bergen som omringar San Pedro del Pinatar skyddar staden mot de kalla vindar som kommer norrifrån vilket ger milda vintrar, något som är väldigt populärt bland svenskar.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 700m
wavesAvstånd till hav 700m
location_cityAvstånd till centrum 900m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 3.3km
local_airportAvstånd till flygplats 65.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 8.4km

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter