230
MEDDC6E103F27894DDD99096BFC2058581D

Magnifika villor precis vid havet

Nyproduktion

Los Alcázares, Murcia

Magnifika villor precis vid havet

Fakta

TypVilla
ReferensnummerBlue Swing
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta170 kvm
Tomt500 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €650,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Vi på HusmanHagberg har fått förtroendet att få sälja två av dessa fantastiska villor till svenska familjer - vi kan verkligen detta projekt. Här har ni påkostade villor med stora takterrasser och magisk havsutsikt!

Samtliga hus kommer att ha två takterrasser med anslutning från övre sovrummen och magisk vy över havet. Det är unika objekt som kommer att vara väldigt påkostade med noggrant utvalda exteriörer som tex eldstad inomhus och utomhus, vitvaror, förberett högtalarsystem på tomten och runt poolen, golvvärme m.m.

Stor pool och öppen planlösning på nedre plan, uppe är det mycket terasser och fantastisk utsikt.

Här har du som köpare möjlighet att påverka hur just ditt hus ska se ut. Utöver havet och naturen så finns det även fantastiska och välkända golfanläggningar.

Området Mar Menor - Europas största saltvattenslagun, är inte bara ett populärt område för spanjorerna, turister från hela världen har funnit vad vi vill kalla för Spaniens lilla pärla. Det behagliga klimatet gör att det året runt är detta det perfekta området för dig som vill golfa, eller ägna dig åt bad- och vattenaktiviteter eller njuta närodlade grönsaker ultimat för mat- och vinälskaren.

I närheten

Avstånd till centrum0.2 km
Avstånd till hav0.02 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
170 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
500 kvm

Karta

Los Alcázares

Magnifika villor precis vid havet

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg