Bli kontaktad, klicka här!

Prissänkt villa med stor tomt, Costa Blanca

Lomas de Cabo Roig , Orihuela Costa
Pris
375 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 186 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 1000 m2
directions_carParkering: På tomten
: E
receiptReferensnummer: H217

Objektsbeskrivning

Varmt välkomna till Costa Blanca och till denna fantastiska enplansvilla i Lomas de Cabo Roig!

Villan ligger i en gemytlig och lugn miljö med endast 15 minuters gångavstånd från en av Europas största shoppingcenter Zenia Boulevard.

Väl vid den grinden som öppnas automatiskt möts man av en stor trädgård/tomt om ca 1000 kvm. Här känner man att det verkligen finns något extra med denna villa. På tomten finns en stor gräsmatta och den privata poolen som ligger upphöjd mitt bland all grönska, här får man bada i solljus från morgon till kväll. Trädgården är utrustad med automatisk bevattningsystem. På baksidan av huset finns även ett utekök och nära köket finns en trappa upp till en enorm takterrass med fantastisk havsutsikt. Poolen renoverades i samband med bostadsrenoveringen.

Denna nyrenoverade enplansvilla går i modern stil och bostaden är ljus och luftig och planlösningen är optimal för den stora familjen som söker det lilla extra.

Villan har fyra stora sovrum varav en med stor walk in closet, två stora badrum, ett stort vardagsrum med en stor öppen spis. Här har man också stora glaspartier med utsikt mot trädgården och den härliga verandan.

Villan säljs möblerad enligt inventarielista, redo att flyttas in i. Detta är perfekt för folk som söker permanentbostäder såväl som semesterboende.

Affärer och restaurangområden ligger på endast 500 meters avstånd. Till havet tar det ca 25 minuter med gång.

Fastighetsskatt (SUMA): 589 Euro / År.

Köpa bostad i Orihuela Costa:
Det finns många bostäder till salu i Orihuela Costa samtidigt som det blir allt mer populärt för svenskar att köpa hus och lägenheter i Spanien. Orihuela Costa har nyligen blivit känt för turister så det är ännu inte riktigt så populärt som andra välkända områden i Spanien, vilket är positivt. Här kan du njuta av en vacker kuststräcka utan att behöva trängas med allt för många människor. Varför det på senare tid blivit mer populärt, för framför allt svenskar, är bland annat för att den Skandinaviska skolan ligger i närheten, vilket underlättar för den som flyttar med barn. Dessutom har området golfbanor i världsklass så är du golfintresserad är området definitivt något för dig. Det finns flera populära golfbanor vid kusten, Real Club de Golf Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.6km
wavesAvstånd till hav 2.6km
location_cityAvstånd till centrum 1.6km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.6km
local_airportAvstånd till flygplats 52.0km

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter