Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet i centrala Torrevieja

Torrevieja Centrum , Torrevieja
Pris
162 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 100 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja
directions_carParkering: På gatan
receiptReferensnummer: H222

Objektsbeskrivning

Varmt välkommen till denna lägenhet som ligger på fjärde våningen av fem. Från balkongen skymtar man havet som endast ligger 400 meter från bostaden.
Lägenheten med sina ca 100 kvm är fördelat på 3 sovrum och 2 badrum. Vi välkomnas in i en hall som tar oss vidare till vardagsrummet där det finns en soffgrupp tv möbel och en matplats. Det separata köket är fullt utrustat och har gott om överskåp. Precis intill köket hittar vi ett förrådsutrymme. På balkongen kan man njuta av morgonsolen och här har man plats för en sittgrupp.
Till bostaden ingår även en garageplats.

Precis utanför bostaden hittar man flera caféer, restauranger och gott om shopping.

Samfällighetsavgift (Comunidad): 464 EURO/ÅR
Fastighetsskatt (IBI): 379 EURO/ÅR

TORREVIEJA har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken, även om det genuint spanska naturligtvis är i majoritet. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 400m
wavesAvstånd till hav 400m
local_airportAvstånd till flygplats 45.0km

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter