230
MED8BFF22C745944426BFD53B146624168B

Inflyttningsklar villa i San Javier

Nyproduktion

San Javier

Inflyttningsklar villa i San Javier

Fakta

TypVilla
ReferensnummerVilla Alejandra VI fase II
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta120 kvm
Tomt200 kvm
Byggår2019
HissNej
ParkeringPå tomten
Balkong24 kvm
PoolJa
TerrassJa

Pris: €309,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkomna till Costa Calida och till denna fantastiska inflyttningsklara villa!

Villan är byggd på en tomt om 200 kvm och har en boyta om 120 kvm som disponeras enligt följande: Fyra rum varav tre sovrum och två badrum, kök med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrumme

På första plan finner vi ett stort vardagsrum med utsikt över den privata poolen och trädgården, ett sovrum, ett badrum och kök med tillhörande patio.

På andra plan finner vi resterade två sovrum och ett badrum av modellen ensuite. Från det större sovrummet har man även tillgång till en större balkong om 24 kvm.

Närliggande SAN PEDRO DEL PINATAR är en kuststad med nära till allt. Lo Romero Golf är endast femton minuters resväg bort för den golfintresserade, Skandinaviska Skolan ligger 15 kilometer bort och havet finns runt hörnet. Om du är sugen på en utflykt rekommenderas Murcia, cirka 50 kilometer från staden, som är välkänd för sitt rikliga kulturella utbud av museer och teatrar. Ett annat besöksmål som är populärt bland vinälskare är Torrevieja, som ligger 23 kilometer från San Pedro del Pinatar. Du är välkommen att besöka deras vingård, gå guidade turer och köpa viner direkt från producenten. Lokala restauranger, barer och klubbar gör att San Pedro del Pinatar har mycket att erbjuda alla sina besökare. Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du söker bostad i Spanien!

I närheten

Avstånd till strand0.85 km
Avstånd till centrum1.3 km
Avstånd till flygplats36 km
Avstånd till mataffär1.3 km
Avstånd till hav0.85 km
Avstånd till shoppingcentrum1.3 km
Avstånd till sjukhus6.7 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
120 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2019
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
200 kvm

Karta

San Javier

Inflyttningsklar villa i San Javier

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg