MED865376A1FAF64153ADDE3F20175082C5

Fantastiskt nyproduktion nära Las Higuericas beach

Nyproduktion

Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada

Fantastiskt nyproduktion nära Las Higuericas beach

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerResidencial Nova II
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta84.25 kvm
Byggår2021
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €295,900

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till detta strandnära projekt i mysiga Torre de la Horadada, beläget på andra linjen från den fina stranden Las Higuericas. Projektet kommer bestå av 34 bostäder och det kommer att finns ett gemensamt poolområde och grönområden. Bostäderna kommer att ha två eller tre sovrum, två badrum, stora terrasser och flertalet kommer även ha privata parkeringsplatser.

Nuvarande bilder är för inspiration och kommer från ett tidigare projekt.

Priser från 285 900 EUR (plus skatt)

Beräknat färdigställande: januari 2021 (townhouses & bungalows) december 2021 (lägenheter)

Ett liv och boende i Torre de la Horadada
Torre de la Horadada är en strandnära by med drygt 3.000 invånare som är belägen vid några av Costa Blanca kustens finaste stränder. Här bor man bra året om och under högsäsong sjuder byn av liv. Det är enkelt att ta sig runt i Torre de la Horadada, både till fots och med cykel. Flyg- och bussförbindelserna är bra och Alicante flygplats nås på 35 minuter. Strandparadiset Mil Palmeras, som är mycket populärt bland skandinaver, angränsar till byn. Den större staden Torrevieja ligger 20 minuters bilfärd från Torre de la Horadada. Vi kan erbjuda flera boendeformer i området, oavsett om man söker fristående hus med äldre charm eller nyproducerade lägenheter i modern tappning.

Köpa radhus eller lägenhet i Torre de la Horadada:
Det finns många fördelar med köpa radhus eller lägenhet i Torre de la Horadada. Under vintersäsongen är tempot lugnt och skönt, för att sedan leva upp under sommaren. Att resa till och från Sverige är smidigt då det snabbt går att ta sig till Alicante flygplats. I Torrevieja ligger även den Skandinaviska Skolan som erbjuder undervisning från förskoleklass upp till årskurs sex. För den som tycker om att spela golf är Torre de la Horadada den perfekta utgångspunkten. Här finns golfbanor i världsklass varav flertalet är öppna året om. Byn är också en mittpunkt för Alicante och Murcia, vilket gör att man kan njuta av aktiviteter och natursköna omgivningar i båda regionerna.

Med anor från romartiden andas Torre de la Horadada historia och här finns många spännande landmärken. Byns namn härstammar från tornet i hamnen som har fungerat som ett lokalt nav sedan tidigt 1500-tal. Stranden Playa del Conde är en populär samlingspunkt både för lokalinvånare och tillresande från närliggande Pilar de la Horadada. Stranden har belönats med blå flagg för sitt klara vatten och finkorniga sand. I närheten ligger den gamla fiskebyn El Mojón och i detta område finns naturskön våtmark med rosa flamingos och hälsosamma lerbad. Det finns alltid något att göra i och omkring Torre de la Horadada, oavsett om man spenderar dagen på golfbanan Lo Romero eller avnjuter tapas i hamnen. Byn är det perfekta valet för den som vill skapa en vardag i ett varmt och soligt klimat.

Välkommen till HusmanHagberg

I närheten

Avstånd till strand0.25 km
Avstånd till flygplats63 km
Avstånd till hav0.25 km

Bilder

Zapata nova

Zapata nova sovrum

Zapata nova vardagsrum

Zapata nova uteplats

Zapata nova trädgård

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
84.25 kvm
Lägenhet
Pris
€295,900
Byggnad
Byggnadsår
2021

Karta

Torre de la Horadada Pilar de la Horadada

Fantastiskt nyproduktion nära Las Higuericas beach

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg