MED2391700E8A2B4B82A9B5EF4222D05EE8

Lyxvilla i magiska Cabo de Palos

Nyproduktion

Cabo de Palos, La Manga

Lyxvilla i magiska Cabo de Palos

Fakta

TypVilla
ReferensnummerVilla Las Yukas
Antal rum6
Antal sovrum5
Antal badrum5
Byggyta585 kvm
Tomt1000 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €3,950,000

Ansvarig mäklare

Med denna villans design och isolering uppnås en intern mikroklimat, detta kan utökas till varje rum med hjälp av de senaste termiska och akustiska isoleringssystemen på marknaden som lägger särskild vikt för ett hållbart boende. Material som används är av högsta kvalitet och byggsystemen samt anläggningen respekterar miljön.

Husets finish är av högsta standard och lyx detta för att uppnå maximal komfort. Därmed kan ni njuta av denna magnifika villa under hela året. Koppla av och titta på soluppgången från sovrummen på det blå havet eller njut av den röda solnedgången utan några skymmande bostäder.

Tomt på 1000 kvadratmeter, 585 kvadratmeter boyta, med otrolig havsutsikt och utsikt över hamnen och fyren Cabo de Palos. Villan har fullt utrustad trädgård på 805 m2 med privat pool, hiss, garage, ett litet spa med jacuzzi (extra tillval), bastu och duschar (extra tillval), luftkonditionering, golvvärme, 5 sovrum, 3 badrum och 2 fullt utrustade toaletter, fullt utrustat designkök, vardagsrum, matsal, tvättstuga, förråd, garage för två bilar och parkering för ytterligare en, flera terrasser, solarium, veranda etc.


Beläget i en unik miljö och framför kusten, omgiven av paradisiska viken för bad. Tre minuter från motorvägen och fem gångavstånd från hamnens hamn, med maximal lugn och komfort.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

Avstånd till centrum0.3 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
5
Antal badrum
5
Byggyta
585 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1000 kvm

Karta

Cabo de Palos La Manga

Lyxvilla i magiska Cabo de Palos

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg