MED90DE61348101483EA1406EF0C3BF1924

Nya attraktiva radhus i mysig spansk ort!

Nyproduktion

Pilar de la Horadada Stad, Pilar de la Horadada

Fantastiska radhus i charmiga Pilar de la Horadada

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerThai 11
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta95 kvm
Byggår2020
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €184,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkomna till detta nya nyproduktionsprojekt i Pilar de la Horadada!

Projektet består av 11 bostäder som alla har tre sovrum, två badrum, fullt utrustade kök med öppen planlösning mot vardagsrum/matsal. Bostäderna har alla terrass. I priset ingår förinstallation av luftkonditionering.

Bostäderna har även privat pool, utomhusparkering och privat takterrass.

Priser från 184.900 Euro.

Närliggande Torre de la Horadada är en strandnära by med drygt 3.000 invånare som är belägen vid några av Costa Blanca kustens finaste stränder. Här bor man bra året om och under högsäsong sjuder byn av liv. Det är enkelt att ta sig runt i Torre de la Horadada, både till fots och med cykel. Flyg- och bussförbindelserna är bra och Alicante flygplats nås på 35 minuter. Strandparadiset Mil Palmeras, som är mycket populärt bland skandinaver, angränsar till byn. Den större staden Torrevieja ligger 20 minuters bilfärd från Torre de la Horadada. Vi kan erbjuda flera boendeformer i området, oavsett om man söker fristående hus med äldre charm eller nyproducerade lägenheter i modern tappning.

Med anor från romartiden andas Torre de la Horadada historia och här finns många spännande landmärken. Byns namn härstammar från tornet i hamnen som har fungerat som ett lokalt nav sedan tidigt 1500-tal. Stranden Playa del Conde är en populär samlingspunkt både för lokalinvånare och tillresande från närliggande Pilar de la Horadada. Stranden har belönats med blå flagg för sitt klara vatten och finkorniga sand. I närheten ligger den gamla fiskebyn El Mojón och i detta område finns naturskön våtmark med rosa flamingos och hälsosamma lerbad. Det finns alltid något att göra i och omkring Torre de la Horadada, oavsett om man spenderar dagen på golfbanan Lo Romero eller avnjuter tapas i hamnen. Byn är det perfekta valet för den som vill skapa en vardag i ett varmt och soligt klimat.

Välkommen till HusmanHagberg, din mäklare i Torrevieja för mer information om ditt nästa boende i Spanien!

I närheten

Avstånd till strand3.3 km
Avstånd till centrum0.85 km
Avstånd till mataffär0.85 km
Avstånd till hav3.3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.85 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
95 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2020

Karta

Pilar de la Horadada Stad Pilar de la Horadada

Fantastiska radhus i charmiga Pilar de la Horadada

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg