Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet med en stor uteplats i La Zenia

La Zenia , Orihuela Costa
Pris
120 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 63 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (81 kvm)
directions_carParkering: På gatan
receiptReferensnummer: H225

Objektsbeskrivning

HusmanHagberg presenterar stolt denna lägenhet belägen i ett centralt område nära Zenia Boulevard och endast några minuter till medelhavets stränder.

Bostaden har en boyta om 63 kvm och består av två sovrum med inbyggda garderober samt ett helkaklat badrum. Det fullt utrustade köket har öppen planlösning gentemot vardagsrummet vilket ger en luftig känsla. Tillhörande köket finns en patio med tvättmaskin.

Den stora och mycket trevliga uteplatsen om 81 kvm når man direkt via vardagsrummet.

I samfälligheten finns ett fint gemensamt poolområde och parkeringsplatserna finns nära lägenheten.

Bostaden är utrustad med A/C i vardagsrummet och i ett av sovrummen.

Fastighetsskatt (IBI): 162 Euro / År.
Samfällighetsavgift (Comunidad): 350 Euro / År.

Ett liv och boende i La Zenia:
La Zenia ligger på Costa Blanca, 8 kilometer söder om Torrevieja. Mindre än en timmes resväg bort har du de två storstäderna Murcia och Alicante. Till La Zenia reser du enklast via Alicante flygplats som ligger 40 minuter bort. Området är väldigt populärt tack vare fina grönområden och vackra sandstränder. Ett boende i La Zenia innebär närhet till både shopping, fina stränder och fantastiska golfbanor. Två populära stränder i närområdet är Cala Boque och Cala Cerradat. Det långgrunda vattnet är idealt för familjer och stränderna har lyckats erhålla Blå Flagg, vilket borgar för rena och säkra stränder. Här finns möjlighet att åka både vattenskidor och jetski. I La Zenia finns också en mängd kulturella evenemang och festivaler.

I La Zenia har du nära till god mat, shopping och fantastisk golf:
I La Zenia finns det många internationella restauranger som erbjuder varierande maträtter. En av restaurangerna som är välkänd och väl värt ett besök är El Cucharon som har lockat till sig gäster från hela världen. För den shoppingsugna är detta en drömstad. La Zenia Boulevard är provinsen Alicantes största shoppingcentrum på hela 161 000 kvadratmeter och runt 150 butiker. Det är en perfekt utflykt för hela familjen och under helgerna finns det många aktiviteter för barn. I närområdet finns flera fina golfbanor såsom Las Ramblas (4 km) och Villamartin (3 km). Endast 30 minuter bort ligger staden Cartagena som har en stor sjöstation och många andra sevärdheter.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.5km
wavesAvstånd till hav 1.5km
location_cityAvstånd till centrum 2.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.0km
local_airportAvstånd till flygplats 53.0km

Bilder

Karta

HitCounter