230
MED811FC47444DA48B89082AE282F5EF34A

Modern lägenhet med trevligt poolområde strax norr om Torrevieja

Altos de la Bahia - Torre del Moro, Torrevieja

Modern lägenhet med trevligt poolområde

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerH201
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta55 kvm
Byggår2005
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassNej
EnergideklarationUtförd

Pris: €86,500

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till denna bostad som är i mycket gott skick bara njuta och flytta in. Bostaden med sina ca 55 kvm är fördelat på 2 sovrum och 1 badrum. Barköket är utrustat med spishäll, fläkt, kyl/frys kombi och tvättmaskin. I vardagsrummet finns plats för matplats och soffgrupp.

Till bostaden ingår en parkeringsplats och i området finns ett poolområde. Ner till La Mata stranden tar man sig med bil på ca 5 minuter. Till närmsta mataffär promenerar man på några minuter.

Samfällighetsavgift: 172 EURO/ÅR
Fastighetsskatt: (Suma) 154 EURO/ÅR

Välkommen på visning med HusmanHagberg
TORREVIEJA har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken, även om det genuint spanska naturligtvis är i majoritet. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

Avstånd till strand2.4 km
Avstånd till flygplats45 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till hav2.4 km
Avstånd till sjukhus0.9 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
55 kvm
Lägenhet
Pris
€86,500
Byggnad
Byggnadsår
2005
Energideklaration
Utförd

Karta

Altos de la Bahia - Torre del Moro Torrevieja

Modern lägenhet med trevligt poolområde

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg