Bli kontaktad, klicka här!

Modern lägenhet med trevligt poolområde

Altos de la Bahia - Torre del Moro , Torrevieja
Pris
86 500 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 55 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
receiptReferensnummer: H201

Objektsbeskrivning

Varmt välkommen till denna bostad som är i mycket gott skick bara njuta och flytta in. Bostaden med sina ca 55 kvm är fördelat på 2 sovrum och 1 badrum. Barköket är utrustat med spishäll, fläkt, kyl/frys kombi och tvättmaskin. I vardagsrummet finns plats för matplats och soffgrupp.

Till bostaden ingår en parkeringsplats och i området finns ett poolområde. Ner till La Mata stranden tar man sig med bil på ca 5 minuter. Till närmsta mataffär promenerar man på några minuter.

Samfällighetsavgift: 172 EURO/ÅR
Fastighetsskatt: (Suma) 154 EURO/ÅR

Välkommen på visning med HusmanHagberg
TORREVIEJA har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken, även om det genuint spanska naturligtvis är i majoritet. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.4km
wavesAvstånd till hav 2.4km
local_airportAvstånd till flygplats 45.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 900m

Bilder

Karta

HitCounter