230
MEDEDBF668AEB784DFBACE0FDCF29C2DE20

Välskött lägenhet på lugn centrala adress

Alicante Stad, Alicante

Välskött lägenhet på lugn centrala adress

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerS238196
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
HissNej
BalkongNej
PoolNej
TerrassNej

Pris: €150,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till denna välskötta lägenhet på första våningen i Alicante. Beläget i ett uppåtriktat område erbjuder denna fastighet 88 byggda kvm fördelade på tre sovrum, två badrum, vardagsrum och utrustat separat kök.

Här bor du eller investerar i ett mycket trevligt område nära parker, grönområden, stormarknader, banker samt restauranger och kaféer. Härifrån behöver du ca 10 minuters promenad för att vara i centrum av staden. Alicante är en fantastisk stad med mycket historia och där den spanska kulturen, spanska livsstilen och medelhavet gastronomi blandar och gör den till den perfekta platsen att vara.

Fastighetsskatt (IBI): 314 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad): 432 euro/år
Sopavgift: 396 euro/år

Längs hela Alicantes kust ligger ett pärlband av nöjen och sevärdheter. Strosa i den gamla delen av staden El Barrio, och avnjut exempelvis färsk fisk och en iskall dryck på någon av alla de mysiga restaurangerna. I Alicante anordnas festivaler året runt och en av de bästa sägs vara Hogueras de San Juan. Festen är en hyllning till sommaren och drar igång den 20 juni varje år och pågår fram till den 29 juni. Temat för denna folkfest är eld som uttrycks i olika former under festivalens gång. Missa inte heller ett besök på Santa Barbara Castle som tronar på en kulle 167 meter över havet. Det kringliggande området är platt men från slottet på kullen har du en fantastisk utsikt över det blå Medelhavet.

I närheten

Avstånd till strand2 km
Avstånd till flygplats13.6 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav2 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Lägenhet
Pris
€150,000

Karta

Alicante Stad Alicante

Välskött lägenhet på lugn centrala adress

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg