MEDCDA1AD9BE81845CA91AC1140457522F8

Lägenheter på första linjen, Costa Blanca

Nyproduktion

Mil Palmeras, Orihuela Costa

Lägenheter på första linjen, Costa Blanca

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerPinomar arena
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta79 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €295,000

Ansvarig mäklare

Välkomna till detta nyproduktionsprojekt beläget på första strandlinjen i Mil Palmeras!

Här får man en fantastisk havsutsikt från balkongerna och terrasserna. Mil Palmeras är en liten ort i södra delen av Costa Blanca. Här och i närområdena finns det mesta som behövs i det dagliga livet, däribland flera butiker, barer och restauranger. Här är det även nära till vackra Torre de la Horadada i söder och Campoamor i norr.

Denna plats är en av de bästa kustområdena längs hela Costa Blanca. Det är en fridfull plats där många bor året runt och området är också en fantastisk semesterort.

Lägenheterna är stora och du kan välja mellan två, tre eller fyra sovrum. Balkongerna är väl tilltagna där kan du njuta av en majestätisk havsutsikt.

Bostadsområdet har gemensam pool och fina grönytor.

I detta lyxiga projekt finns riktigt exklusiva etagelägenheter kontakta oss så fort som möjligt då de säljs fort.

Lägenhet med två sovrum och två badrum pris från 295.000 Euro.

Lägenhet med tre sovrum och två badrum pris från 350.000 Euro.

Lägenhet med fyra sovrum och två badrum pris från 595.000 Euro.

Mil Palmeras Beach är en sandstrand kantad av palmer som sträcker sig längs med kusten, med många strandbarer för dig som vill njuta av sol och bad. Mil Palmeras angränsar till flera närliggande orter som tillsammans ger ett större utbud av affärer, restauranger och barer och de många promenadstråken gör att du lätt kan hålla dig aktiv. Byns gågata, som endast är ett stenkast från havet, är full av restauranger som erbjuder både lokala och internationella rätter. Las Ramblas rekommenderas för dig som vill ha en kulinarisk upplevelse och är väl värt ett besök, endast tio minuter bilfärd in mot land. Med 300 soldagar om året är Mil Palmeras en idealisk plats för dig som vill investera i ett boende söderut.

Välkommen på visning!

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
79 kvm
Lägenhet
Pris
€295,000

Karta

Mil Palmeras Orihuela Costa

Lägenheter på första linjen, Costa Blanca

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg