230
MED466DDD7A91EA4019A18ACD39803158CE

Ljus lägenhet på centralt läge nära stadens puls

Alicante Stad, Alicante

Ljus lägenhet på centralt läge nära stadens puls

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerS258997
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta95 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolNej
TerrassNej

Pris: €260,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna trevliga lägenhet på ett centralt läge med stadens puls utanför dörren.
Här bor du precis runt hörnet från den välkända "svampgatan" med många restauranger och bara några minuters promenad från hamnen, stadsstranden och Esplanaden.

Det är en ljus lägenhet med tre rymliga sovrum och två badrum. Två av sovrummen är idag möblerade med dubbelsäng och det tredje med en enkelsäng. Alla sovrummen har inbyggda garderober som ger bra förvaringsmöjligheter.
Ett stort och ljust vardagsrum med plats för soffa, tv-möbel och ett matsalsbord. Ett välplanerat kök med plats för frukostbord och stolar.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Fastighetsskatt (IBI):
Samfällighetsavgift (Comunidad):

I närheten

Avstånd till strand0.65 km
Avstånd till flygplats13 km
Avstånd till hav0.2 km
Avstånd till golfbana7.4 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Längs hela Alicantes kust ligger ett pärlband av nöjen och sevärdheter. Strosa i den gamla delen av staden El Barrio, och avnjut exempelvis färsk fisk och en iskall dryck på någon av alla de mysiga restaurangerna. I Alicante anordnas festivaler året runt och en av de bästa sägs vara Hogueras de San Juan. Festen är en hyllning till sommaren och drar igång den 20 juni varje år och pågår fram till den 29 juni. Temat för denna folkfest är eld som uttrycks i olika former under festivalens gång. Missa inte heller ett besök på Santa Barbara Castle som tronar på en kulle 167 meter över havet. Det kringliggande området är platt men från slottet på kullen har du en fantastisk utsikt över det blå Medelhavet.
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
95 kvm
Lägenhet
Pris
€260,000

Karta

Alicante Stad Alicante

Ljus lägenhet på centralt läge nära stadens puls

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg