MEDE6C122951F50486CB09248E017594837

Nya lyxvillor i centrala Torrevieja

Nyproduktion

Aguas Nuevas, Torrevieja

Nya lyxvillor i centrala Torrevieja

Fakta

TypVilla
ReferensnummerAzulik
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta143 kvm
Tomt189 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €550,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Detta nyproduktionsprojekt är om 3 fristående lyxvillor i centrala Torrevieja! Villorna har privat pool och privat parkeringsplats.

Den privata tomten kommer ha en härlig mur byggt runt sig med tropiska växter, allt detta för att bibehålla det vackra och unika fasaderna. Tomterna kommer vara runt ca 189 - 405 kvm och de kommer även en privat pool med jacuzzi.

Villorna byggs i 2 plan och detta inkluderar en privat takterrass på ca 36kvm. Boytan inkluderar 4 rum varav 3 luftiga sovrum samt 2 helkaklade badrum. Köket är öppet och gränsar mot vardagsrummet vilket ger en härlig gemenskapskänsla.

Villorna levereras vitvaror inkluderat, golvvärme i badrummen, elektriska jalusier för fönster och dörrar, utomhusbelysning samt en färdig trädgård med tropiska växter och ett automatiskt bevattningssystem.

I närområdet finns matvarubutiker, restauranger, barer och andra butiker. Bra bussförbindelser både till Torrevieja centrum samt Alicante flygplats - allt är inom gångavstånd!

Priser från 550 000 EUR (plus skatt)

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg

I närheten

Avstånd till hav0.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
143 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
189 kvm

Karta

Aguas Nuevas Torrevieja

Nya lyxvillor i centrala Torrevieja

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg