230
MED00C435AFEDAF478E85800A3F7097228E

Nya villor i fantastiska La Zenia!

Nyproduktion

La Zenia, Orihuela Costa

Nya villor i fantastiska La Zenia!

Fakta

TypVilla
ReferensnummerLavista Boulevard
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta100 kvm
Tomt116 kvm
HissNej
Balkong10 kvm
PoolJa
Terrass32 kvm

Pris: €299,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkomna till Costa Blanca och till populära La Zenia!

Här byggs ett nyproduktionsprojekt bestående av villor med 3 sovrum och 2-3 badrum. Tomterna är om 116 - 200 kvm med möjlighet för parkering och trädgård. Takterrasserna är om 32 kvm. Det finns möjlighet få pool mot en extra kostnad på tomten. Från detta projekt är det endast bara några minuters promenad från det världsberömda köpcentrumet Zenia Boulevard.

I priserna ingår golvvärme i badrummen, förinstallation av A / C, vitvaror i köket, tvättmaskin, köksfläkt, ugn, keramikhäll och mikrovågsugn. Även leverans och installation av lamppaket i hela bostaden ingår.

Priser från 279.900 Euro beroende på storlek och läge.

Ett liv och boende i La Zenia:
La Zenia ligger på Costa Blanca, 8 kilometer söder om Torrevieja. Mindre än en timmes resväg bort har du de två storstäderna Murcia och Alicante. Till La Zenia reser du enklast via Alicante flygplats som ligger 40 minuter bort. Området är väldigt populärt tack vare fina grönområden och vackra sandstränder. Ett boende i La Zenia innebär närhet till både shopping, fina stränder och fantastiska golfbanor. Två populära stränder i närområdet är Cala Boque och Cala Cerradat. Det långgrunda vattnet är idealt för familjer och stränderna har lyckats erhålla Blå Flagg, vilket borgar för rena och säkra stränder. Här finns möjlighet att åka både vattenskidor och jetski. I La Zenia finns också en mängd kulturella evenemang och festivaler.

Köpa hus eller lägenhet i La Zenia:
La Zenia erbjuder en avslappnad spansk livsstil mitt i en stad som har mycket att erbjuda i form av shopping, restauranger, vita sandstränder och golf. Allt detta finns väldigt nära till hands. La Zenia är ett bra val om du har tankar på att köpa hus eller lägenhet på Costa Blanca. Det finns gott om attraktiva bostäder i området. La Zenia Beach är den mest välkända stranden och lockar årligen tusentals semesterfirare. Om du däremot önskar dig en paus från stranden och vill spela golf så finns det många närliggande golfbanor i världsklass. Bara 20 minuter bort finns bland annat golfklubben Villamartin. Experter påstår att banorna i detta område är de bästa i hela Spanien.

I La Zenia har du nära till god mat, shopping och fantastisk golf:
I La Zenia finns det många internationella restauranger som erbjuder varierande maträtter. En av restaurangerna som är välkänd och väl värt ett besök är El Cucharon som har lockat till sig gäster från hela världen. För den shoppingsugna är detta en drömstad. La Zenia Boulevard är provinsen Alicantes största shoppingcentrum på hela 161 000 kvadratmeter och runt 150 butiker. Det är en perfekt utflykt för hela familjen och under helgerna finns det många aktiviteter för barn. I närområdet finns flera fina golfbanor såsom Las Ramblas (4 km) och Villamartin (3 km). Endast 30 minuter bort ligger staden Cartagena som har en stor sjöstation och många andra sevärdheter.

Välkommen till HusmanHagberg, din mäklare i Torrevieja för mer information om ditt nästa boende i Spanien!

I närheten

Avstånd till strand3.3 km
Avstånd till centrum1.8 km
Avstånd till flygplats51 km
Avstånd till mataffär1.8 km
Avstånd till hav3.3 km
Avstånd till shoppingcentrum1.8 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
100 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
116 kvm

Karta

La Zenia Orihuela Costa

Nya villor i fantastiska La Zenia!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg