230
MED8DE5077AF81E479A8F687B42E46EEC41

Enplansvillor i genuina San Pedro del Pinatar

Nyproduktion

San Pedro del Pinatar

Enplansvillor i genuina San Pedro del Pinatar

Fakta

TypVilla
ReferensnummerPlayamar paradise
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta92 kvm
Tomt92 kvm
Byggår2020
HissNej
ParkeringKommer finnas i området
BalkongNej
PoolJa
Terrass138 kvm

Pris: €244,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkomna till genuina San Pedro del Pinatar och Playamar Paradise som består av villor, markplanslägenheter och etagelägenheter med privata takterrasser.

Projektet byggs av en mycket väletablerad byggherre som värdesätter kvalité framför kvantitet och har dig som kund i fokus.

Villorna har boytor om ca 92 kvm som disponeras enligt följande: tre sovrum och två badrum, balkong och terrassytor om totalt 138,45 kvm

I priserna ingår: lamppaket i vardagsrum och kök, lampor i badrummen, vitvaror (ugn, spis, köksfläkt, diskmaskin, mikro samt kyl och frys) och golvvärme i badrummen.

Priser från 244.900 Euro.

San Pedro del Pinatar är en fiskestad som ligger vid en naturlig lagun på spanska solkusten Costa Calida och har cirka 24.000 invånare. Varje år lockar staden till sig tusentals av turister och det finns ett stort utbud av affärer samt nödvändigheter som apotek, bank och postkontor. För dig som vill göra en längre utflykt, så ligger storstaden Alicante 78 kilometer bort, ett populärt turistmål som har mycket att erbjuda. Från San Pedro del Pinatar till Alicante flygplats är det cirka en timmes bilfärd och det finns även bra busskommunikationer mellan orterna. Bergen som omringar San Pedro del Pinatar skyddar staden mot de kalla vindar som kommer norrifrån vilket ger milda vintrar, något som är väldigt populärt bland svenskar.

I närheten

Avstånd till strand0.7 km
Avstånd till centrum0.9 km
Avstånd till flygplats65 km
Avstånd till mataffär0.9 km
Avstånd till hav0.7 km
Avstånd till shoppingcentrum3.3 km
Avstånd till sjukhus8.4 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
92 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2020
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
92 kvm

Karta

San Pedro del Pinatar

Enplansvillor i genuina San Pedro del Pinatar

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg