MED669905525C3B4066B02DE2594528D0F7

Fantastisk villa med privat pool och lugnt läge

San Vicente, Alicante

Fantastisk villa med privat pool och lugnt läge

Fakta

TypVilla
ReferensnummerS248994
Antal rum9
Antal sovrum8
Antal badrum5
Byggyta900 kvm
Tomt20000 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassNej

Pris: €1,100,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Fantastisk villa på nästan 900 kvm belägen nära alla bekvämligheter i San Vicente del Raspeig.

Villan är fördelad på tre våningar: källaren, bottenvåningen och första våningen.
På bottenvåningen finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis och matplats, fyra stora sovrum med inbyggda garderober och tre badrum, varav ett en-suite med huvudsovrummet som också har en walk-in-closet. På denna våning har vi också ett rymligt fullt utrustat kök. Förutom köket finns ett förråd och tvättstuga. Härifrån kan du nå baksidan och terrassen mot poolen och den vackra trädgården.

På första våningen finns ytterligare ett stort vardagsrum, fyra sovrum med individuell luftkonditionering och ett komplett badrum.

I källaren hittar vi Bodegan där du kan förvara alla dina goda viner från de lokala vingårdarna. Den har också ett stort utrymme där du kan njuta av din tid med familjen och vänner: biljardbord, bar och ett mysigt område med öppen spis. På denna våning finns även ett gym och ett badrum. Garaget har plats för fem bilar.

Villan är byggd på en tomt på 4000 kvm där du kan njuta av en härlig trädgård, en stor pool nära grill- och chillout-området, en tennisbana samt all privatliv och lugn som denna bostad erbjuder. Förutom villan finns det 16 000 kvm som kan användas för att bygga fler hus eller för odlingar.

Det säljs delvis möblerad, med installerad luftkonditionering i hela huset, larmsystem, radiosystem i hela huset och säkerhetsluckor.

Det ligger i ett lugnt område i San Vicente del Raspeig i den inre delen av Alicante, nära alla bekvämligheter du behöver. Ett brett utbud av bra restauranger som till exempel Meson La Terreta, barer och kaféer. I närheten finns också stormarknader, skolor, universitetet och sjukhuset. Härifrån tar det mindre än 20 minuter att nå den gyllene stranden i Alicante eller den internationella flygplatsen.

I närheten

Avstånd till strand13.5 km
Avstånd till flygplats24 km
Avstånd till mataffär1.8 km
Avstånd till hav13.5 km
Avstånd till golfbana13 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
9
Antal sovrum
8
Antal badrum
5
Byggyta
900 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
20000 kvm

Karta

San Vicente Alicante

Fantastisk villa med privat pool och lugnt läge

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg