230
MEDD1FC3982F21E4446A6A7BB5FBF6239A7

Sagolik villa med unik design och privat pool i eftersökta Villamartin

Villamartin, Orihuela Costa

Sagolik villa med känslan av ett palats, unik design och privat pool

Fakta

TypVilla
Referensnummer078200621
Antal rum6
Antal sovrum4
Antal badrum4
Byggyta860 kvm
Tomt2017 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa
EnergideklarationBeställd

Pris: €3,200,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Har du någonsin drömt om att bo i ditt egna palats? Nu har du möjligheten att uppfylla din dröm.

Villa är i fyra plan och på ca 860 kvm finns sex rum varav fyra sovrum och fyra vadrum, till detta kommer en tomt om 2017 kvm. En unik privat pool med fantastiska omgivningar. Detta är ett grönskande paradis med inslag av marockansk och antik arkitektur, med fantastiska kakel och mosaik.

Nedre plan består av en källare och ett garage. På första våningen finner vi ett tvättrum, ett stort kök, ett magnifikt vardagsrum, en stor veranda, ett sovrum och ett badrum. Härifrån når man även den privata poolen.
På andra våningen finner vi tre stora sovrum med respektive badrum. Härifrån når man även den privata takterrassen.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka in en visning.

Fastighetsskatt (IBI):
Byggår:


Ett liv och boende i Orihuela Costa:
Orihuela Costa ligger i Alicanteprovinsen och har på senare tid kommit att bli ett populärt resmål för turister och utlandssvenskar. Här finns kilometervis med vackra varierande stränder och höga vackra klippor, vilket gör kusten till en av de populärare på Costa Blanca. En mycket populär strand som ligger i närheten är Playa Flamenca och norr om stranden ligger välkända Punta Prima, den nordligaste punkten i Orihuela Costa. Punta Prima anses enligt många vara "hjärtat av det vackra". Förutom vackra stränder finns det även mycket restauranger, caféer och barer. En fördel med Orihuela Costa är att det finns bra förbindelser. Det tar ungefär en timme med bil till Alicante flygplats och vill du åka kommunalt finns det bra buss- och tågförbindelser mellan de större orterna.

Köpa bostad i Orihuela Costa:
Det finns många bostäder till salu i Orihuela Costa samtidigt som det blir allt mer populärt för svenskar att köpa hus och lägenheter i Spanien. Orihuela Costa har nyligen blivit känt för turister så det är ännu inte riktigt så populärt som andra välkända områden i Spanien, vilket är positivt. Här kan du njuta av en vacker kuststräcka utan att behöva trängas med allt för många människor. Varför det på senare tid blivit mer populärt, för framför allt svenskar, är bland annat för att den Skandinaviska skolan ligger i närheten, vilket underlättar för den som flyttar med barn. Dessutom har området golfbanor i världsklass så är du golfintresserad är området definitivt något för dig. Det finns flera populära golfbanor vid kusten, Real Club de Golf Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas.

Orihuela Costa erbjuder härliga stränder och fantastisk golf
Det finns mycket att se och upptäcka i Orihuela Costa samt en hel del aktiviteter som passar bra för familjer. Det finns även många butiker, barer och restauranger utspridda över hela Orihuela Costa. Dessutom finns det bra shoppingcenter för den som vill shoppa loss. Förutom vackra stränder är golfen en av anledningarna till varför turister väljer att bosätta sig i just Orihuela Costa. I området finns många exklusiva golfklubbar som bland annat Villamartin och den mest populära golfbanan är Campoamor, som är en mycket vacker bana med många svepande hål. Det finns även många områden att bo i längst den vackra kuststräckan, man kan välja på äldre charmiga bostäder eller nyproduktion och om man vill bo centralt eller i lugnare mer avskilda områden.

I närheten

Avstånd till strand3.5 km
Avstånd till hav3.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1.5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
860 kvm
Byggnad
Energideklaration
Beställd
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
2017 kvm

Karta

Villamartin Orihuela Costa

Sagolik villa med känslan av ett palats, unik design och privat pool

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg