230
MEDE6875000219B42DBAE33080097C31C4E

Unik nyproduktion med modern design och fantastiskt läge

Nyproduktion

Playa de San Juan, Alicante

Unik nyproduktion med modern design och fantastiskt läge

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerAzara
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta75 kvm
Byggår2020-2021
HissJa
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €260,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till denna moderna och attraktiva nyproduktion nära Playa San Juan strax norr om Alicante. Här erbjuds lägenheter av hög kvalitet och med genomtänkta planlösningar och detaljer.

Här byggs totalt 210 lägenheter i två olika faser, i fast ett byggs 86 stycken och i fas två resterande 124 bostäder. Det finns lägenheter med ett, två, tre eller fyra sovrum och med ett eller två badrum.

De gemensamma områden kommer bestå av bland annat barn- och vuxenpool, socialklubb, gym, jacuzzi, paddeltennisbana och lekplats för barn, allt omgiven av en trevligt utformad trädgård.

Azara ligger i Playa San Juan, bara 5 minuters promenad från stranden och knappt 15 minuter med bil från stadens centrum. Området har alla tjänster du behöver: skolor, stormarknader, hälsocentraler, sportklubbar och till och med golfbanor. Dessutom har området där Azara ligger cykelfält, breda boulevarder och gröna områden.

Goda kommunikationer med spårvagn (TRAM) och bussar.

Priser från 175 000 euro.
I priserna ingår garage och förråd.
Planerat färdigställande: fas 1 november 2020 och fas 2 juni 2021

Längs hela Alicantes kust ligger ett pärlband av nöjen och sevärdheter. Strosa i den gamla delen av staden El Barrio, och avnjut exempelvis färsk fisk och en iskall dryck på någon av alla de mysiga restaurangerna. I Alicante anordnas festivaler året runt och en av de bästa sägs vara Hogueras de San Juan. Festen är en hyllning till sommaren och drar igång den 20 juni varje år och pågår fram till den 29 juni. Temat för denna folkfest är eld som uttrycks i olika former under festivalens gång. Missa inte heller ett besök på Santa Barbara Castle som tronar på en kulle 167 meter över havet. Det kringliggande området är platt men från slottet på kullen har du en fantastisk utsikt över det blå Medelhavet.

I närheten

Avstånd till strand0.7 km
Avstånd till flygplats22 km
Avstånd till hav0.7 km
Avstånd till golfbana2.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
75 kvm
Lägenhet
Pris
€260,000
Byggnad
Byggnadsår
2020-2021

Karta

Playa de San Juan Alicante

Unik nyproduktion med modern design och fantastiskt läge

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg