230
MED8585555D1AC04E0DAAAA6669B551D243

Lägenhet med tre sovrum i centrala Torrevieja

Torrevieja Stad, Torrevieja

Lägenhet med tre sovrum och balkong i centrala Torrevieja

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerH220
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta97 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej

Pris: €152,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkomna till Costa Blanca och till populära Torrevieja!

Vi presenterar stolt denna strandnära lägenhet som är belägen i centrala Torrevieja och nära av Torreviejas hamn. Bostaden har en boyta om ca 97 kvm och en balkong i norrläge.

Bostaden har:
- Fyra rum varav tre sovrum med inbyggda garderober.
- Två badrum.
- Utrustat kök med en liten patio.
- A/C via konduktor.
- Säljs möblerad enligt inventarielista.

Härifrån tar det ca 5 min med gång till närmsta stranden i Torrevieja.

Samfällighetsavgift: 588 EURO / ÅR
Fastighetsskatt: (Suma) 400 EURO / År.

Ett liv och boende i Torrevieja:
Här kan du njuta av sol och bad under större delen av året. Staden har cirka 102 000 invånare och ligger ungefär 50 kilometer söder om Alicante flygplats. Därifrån kan du enkelt ta dig in till staden med taxi eller bil. I Torrevieja finns något för alla; här har du närhet till golfbanor och det finns även en bred kulturscen bestående av olika gallerier och utställningar. Om du längtar efter storstadspulsen kan du smidigt ta bussen till storstadsområdet Elche. Sträckan mellan platserna är cirka 30 kilometer lång och bussbiljetterna är inte särskilt dyra.

Köpa hus eller lägenhet i Torrevieja:
Oavsett om du vill köpa lägenhet eller satsa på nyproduktion av ett hus, hittar du säkerligen något i din smak i Torrevieja. Strax söder om staden ligger även Skandinaviska skolan, så att flytta hit med barn är inga problem. En stor fördel med att bosätta sig i staden är den erbjuder ett brett utbud av shopping och bra närservice, samtidigt som du har nära till ännu större städer. Som en kontrast till stadslivet kan du njuta av bad och sol på flertalet stränder i området. Den mest centrala stranden heter Playa La Cura och det finns även naturliga simbassänger i närheten. För golfintresserade rekommenderas golfbanor såsom Villamartin eller Golf El Saler.

Nära till golf, bad och shopping i Torrevieja:
I Torrevieja finns ett brett utbud av aktiviteter som passar både vuxna och barn. Närheten till golf, bad och shopping gör staden till ett paradis för många. Stranden Playa Los Naufragos rekommenderas om du har barn med dig, då det är en strand med blå flagg. Från Torrevieja kan du besöka olika saltsjöar eller vattenparadiset Aquopolis som är populärt bland barnfamiljer. I närheten ligger också Alicantes största shoppingcenter La Zenia Boulevard. Här kan du handla allt från mat och apoteksvaror till kläder, skor och leksaker. Det moderna promenadstråket längs piren El Dique de Levante är 1,6 kilometer långt och leder ut till en fyr. Perfekt för en ljummen promenad på morgonen eller kanske för att njuta av solnedgången!

Välkomna på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

Avstånd till strand0.3 km
Avstånd till flygplats42 km
Avstånd till mataffär0.25 km
Avstånd till hav0.3 km
Avstånd till shoppingcentrum4.7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
97 kvm
Lägenhet
Pris
€152,000

Karta

Torrevieja Stad Torrevieja

Lägenhet med tre sovrum och balkong i centrala Torrevieja

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg