Bli kontaktad, klicka här!

Nyproducerade och välplanerade lägenheter nära havet

Torrevieja Stad , Torrevieja
Pris
149 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 51.7 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Gemensam
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: Cibeles

Objektsbeskrivning

Varmt välkommen till dessa nyproducerade lägenheter belägna, nära havet i centrum av Torrevieja. Detta är ett projekt bestående av totalt 137 bostäder med 1, 2 och 3 sovrum fördelat över 3 våningar. Här finns lägenheter med balkong och/eller terrass.

Ett gemensamt poolområde, gott om privata grönområden och parkeringsmöjligheter i garage.

Det största fördelen till dess värde är att bostäderna är omgivna av alla nödvändiga tjänster.
Supermarknader, kaféer, restauranger, sjukhus, köpcentra, strandpromenaden, hamnen och viktigast av allt, bara 700 meter från stranden Cura, en av de bästa stränderna vid Torreviejas kust.

Priser från 99 999 euro (plus skatt)

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

Bilder

Karta

HitCounter