230
MED9AA679CF4A8247D7A4091103BAA8A31B

Nya välplanerade lägenheter nära havet med ett fantastiskt gemensamt poolområde

Nyproduktion

Playa Flamenca, Orihuela Costa

Nya välplanerade lägenheter med fantastiskt gemensamt poolområde

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerFlamenca Village
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta97 kvm
Byggår2020
HissNej
ParkeringParkeringsplats
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €185,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till Flamenca Village, belägen nära havet i charmiga och trevliga Playa Flamenca.

Detta projekt består av totalt 126 lägenheter. Lägenheterna på markplan har trevliga terrasser samt en mindre trädgårdstäppa. Lägenheter någon våning upp har balkonger och etagelägenheter har privata takterrasser med magisk havsutsikt.
Detta är ett fantastisk läge nära medelhavet och all tänkbar service.

Ägarna till bostäderna har även tillgång till ett stort gemensamt grönområde om ca 17.000 kvm inklusive fyra pooler varav en är uppvärmd. För de små finns tre barnpooler varav en är uppvärmd. Här finner vi även sex uppvärmda jacuzzis att njuta av.

Lägenheterna har rymliga vardagsrum med utgång till den privata terrassen eller balkongen. I köket finns en bardisk och det är öppen planlösning gentemot vardagsrummet. Från köket når man en patio/tvättstuga. Badrummen levereras med värmegolv och A/C är förinstallerad.

Till samtliga lägenheter ingår privata parkeringsplatser.

Ett liv och boende i Orihuela Costa:
Orihuela Costa ligger i Alicanteprovinsen och har på senare tid kommit att bli ett populärt resmål för turister och utlandssvenskar. Här finns kilometervis med vackra varierande stränder och höga vackra klippor, vilket gör kusten till en av de populärare på Costa Blanca. En mycket populär strand som ligger i närheten är Playa Flamenca och norr om stranden ligger välkända Punta Prima, den nordligaste punkten i Orihuela Costa. Punta Prima anses enligt många vara "hjärtat av det vackra". Förutom vackra stränder finns det även mycket restauranger, caféer och barer. En fördel med Orihuela Costa är att det finns bra förbindelser. Det tar ungefär en timme med bil till Alicante flygplats och vill du åka kommunalt finns det bra buss- och tågförbindelser mellan de större orterna.

Köpa bostad i Orihuela Costa:
Det finns många bostäder till salu i Orihuela Costa samtidigt som det blir allt mer populärt för svenskar att köpa hus och lägenheter i Spanien. Orihuela Costa har nyligen blivit känt för turister så det är ännu inte riktigt så populärt som andra välkända områden i Spanien, vilket är positivt. Här kan du njuta av en vacker kuststräcka utan att behöva trängas med allt för många människor. Varför det på senare tid blivit mer populärt, för framför allt svenskar, är bland annat för att den Skandinaviska skolan ligger i närheten, vilket underlättar för den som flyttar med barn. Dessutom har området golfbanor i världsklass så är du golfintresserad är området definitivt något för dig. Det finns flera populära golfbanor vid kusten, Real Club de Golf Campoamor, Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas.

Orihuela Costa erbjuder härliga stränder och fantastisk golf:
Det finns mycket att se och upptäcka i Orihuela Costa samt en hel del aktiviteter som passar bra för familjer. Det finns även många butiker, barer och restauranger utspridda över hela Orihuela Costa. Dessutom finns det bra shoppingcenter för den som vill shoppa loss. Förutom vackra stränder är golfen en av anledningarna till varför turister väljer att bosätta sig i just Orihuela Costa. I området finns många exklusiva golfklubbar som bland annat Villamartin och den mest populära golfbanan är Campoamor, som är en mycket vacker bana med många svepande hål. Det finns även många områden att bo i längst den vackra kuststräckan, man kan välja på äldre charmiga bostäder eller nyproduktion och om man vill bo centralt eller i lugnare mer avskilda områden.

Planerat färdigställande: Augusti 2020
Priser från 185 000 euro (plus skatt).

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

I närheten

Avstånd till strand0.75 km
Avstånd till centrum0.15 km
Avstånd till mataffär0.15 km
Avstånd till hav0.75 km
Avstånd till shoppingcentrum0.7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
97 kvm
Lägenhet
Pris
€185,000
Byggnad
Byggnadsår
2020

Karta

Playa Flamenca Orihuela Costa

Nya välplanerade lägenheter med fantastiskt gemensamt poolområde

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg