MED4C21E658037F40A992C96A6FC45FB42C

Nytt, modernt och prisvärt med central adress 700 m från havet i Torrevieja stad

Nyproduktion

Torrevieja Stad, Torrevieja

Nytt, modernt och prisvärt med central adress 700 m från havet

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerCibeles
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta51.7 kvm
HissJa
ParkeringGarage
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €149,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till moderna Las Cibeles, med central adress nära hav och stadens puls. Här bor du i ett projekt med totalt 137 lägenheter med ett, två eller tre sovrum. Husen består av tre våningar, där lägenheterna har balkong och/eller en privat takterass. Hiss finns i byggnaden. Lägenheterna har även ett generöst ljusflöde från stora fönsterpartier och den ljusa inredningen.

Till detta kommer ett trevligt gemensamt poolområde, privata grönområden och ett rymligt garage.

Här bor du med närhet till stadens puls och ett stort utbud av affärer, kaféer, restauranger, sjukhus, köpcentrum, strandpromenader och hamn. Men också bara 700 meter från den fina stadsstranden "Playa del Cura".

Priser från 99 999 euro (plus skatt)
Garageplats: Möjlig att köpa till

Välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg Torrevieja för mer information eller för att boka en visning, vi finns här för dig.

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till hav0.7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
51.7 kvm
Lägenhet
Pris
€149,900

Karta

Torrevieja Stad Torrevieja

Nytt, modernt och prisvärt med central adress 700 m från havet

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg