Bli kontaktad, klicka här!

Stilren och modern nyproduktion med gemensam pool på taket, nära hav

Torrevieja Stad , Torrevieja
Pris
168 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 73 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Gemensam på taket
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: Edificio Royal

Objektsbeskrivning

Välkommen till denna trevliga och stilrena nyproduktion belägen i centrala Torrevieja. Här bor du endast 200 meter från stränder och med en gemensam pool på taket. Läget är otroligt centralt och med närhet till affärer, caféer, restauranger, busstation och butiker.

Byggnaden kommer bestå av tio moderna och exklusiva lägenheter om ca 83m2 - 112 m2 med två sovrum, två badrum och med terrasser om ca 4 - 10 kvm.

Här har byggherren tänkt modernt och det gemensamma poolområdet finns på taket, högt upp från stadens ljud. Detta området är speciellt designad för att kunna koppla av och njuta av den fantastiska spanska värmen. Här uppe finns även en gemensam grillplats.

Bostäderna på bottenvåningen har en egen ingång på uteplatsen.
Etagelägenheterna har privata takterrasser att njuta av.

Den höga kvalitéen på bygget tillsammans med det utmärkta läget och priserna, gör detta till en idealisk investering, oavsett om du ska nyttja det som semesterbostäder och för att bo i året runt.

Priser från 129 000 euro (plus skatt)
Beräknat färdigställande: april 2020

Varmt välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg Torrevieja för mer information eller för att boka en visning, vi finns här för dig.

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 200m
wavesAvstånd till hav 200m
location_cityAvstånd till centrum 0m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.3km

Bilder

Karta

HitCounter