230
MED7252AC80A1CE445182E0372CDB407385

Modern och exklusiv villa med privat pool och ett attraktivt läge i Torrevieja

Torrevieja Stad, Torrevieja

Modern och exklusiv villa med privat pool och ett attraktivt läge

Fakta

TypVilla
ReferensnummerH490
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta196 kvm
Tomt450 kvm
Byggår2020
HissNej
ParkeringParkeringsplats
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa
EnergideklarationBeställd

Pris: €590,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till denna fina villa med fyra sovrum, tre badrum, en gästtoalett och en genomgående lyxig känsla. Här har inget lämnats åt slumpen, från exklusiva materialval till den privata poolen i soligt läge. Huset är nyproducerat och har elektriska jalusier och värmegolv i vardagsrum, tre badrum och två sovrum.

Genomgående för hela villan är det generösa ljusflödet och de stora fönsterpartierna som bjuder en fin utsikt över den privata tomten med pool och närområdet.

Villan har på entréplan vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum, ett badrum utrustat med dusch och en gästtoalett. Vardagsrummet är stort och det finns gott om plats för sällskapsdel och matplats. Det väldisponerade köket har en mörk skåpsexteriör som snyggt bryter mot den i övrigt ljusa inredningen och den fina bänkskivan.

En våning upp finns ytterligare två sovrum, två badrum samt en utgång till den väl tilltagna balkongen i soligt läge. Från balkongen nås även en taktterrass.

Villans sovrum är alla rymliga med gott om plats för stora sängar, alla fyra sovrum har även inbyggda garderober. Master bedroom har ett badrum en suite.
Alla badrummen ha en lyxig känsla och är utrustade med dusch, handfat med kommod och toalett.
Gästtoaletten är utrustad med toalett, handfat med kommod, fönster för ljus och ventilation samt spegel.

Kort sagt: Detta är ett hem som passar även den mer kräsnes behov med många positiva egenskaper!

Varmt välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg för mer information eller för att boka en visning, vi finns här för dig.

Fastighetsskatt (IBI):
Byggår: 2020
Energicertifikat: Pågående

Torrevieja har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv. Tack vare den strida strömmen av skandinaviska turister som befolkar Torreviejas gator har staden ett brett utbud av varor och aktiviteter som faller svenskar i smaken.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Här finns lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

Avstånd till strand1.6 km
Avstånd till flygplats45 km
Avstånd till mataffär0.7 km
Avstånd till hav1.3 km
Avstånd till sjukhus4 km
Avstånd till golfbana12.5 km

Bilder

Planritningar

Home Plans

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
196 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Beställd
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
450 kvm

Karta

Torrevieja Stad Torrevieja

Modern och exklusiv villa med privat pool och ett attraktivt läge

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg