230
MEDDE08AB24602D46FDB2D3BB54513BC4DA

Charmigt och modernt med ett attraktivt och unikt läge på La Manga

Nyproduktion

La Manga

Modern villa med fyra sovrum och magisk utsikt nära havet

Fakta

TypVilla
ReferensnummerLa Isla
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum1
Byggyta185 kvm
Tomt600 kvm
Byggår2020
HissNej
ParkeringGarage
BalkongJa
PoolNej
TerrassJa
EnergideklarationBeställd

Pris: €295,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till Residencial La Isla och denna fantastiska villa med fyra sovrum, två badrum, en gästtoalett och en trevlig trädgård med fantastisk utsikt över Mar Menor och Medelhavet. Till detta kommer även en rymlig terrass och balkong.

Den moderna villan med mycket charm är om ca 185 kvm och har en tomt om ca 600 kvm. Detta är enligt uppgift en av de mest havsnära villorna du för tillfället kan förvärva i området. Här bor du i ett lugnt område som erbjuder ett brett utbud av utomhusaktiviteter för hela familjen och har ett fint klimat med över 315 soldagar per år. I närheten finns även en välskött golfbana med 18 hål.

Villan har två våningar. Vardagsrum har en utsikt och utgång till den privata trädgården, ett välplanerat kök med bra arbetsytor, en solig terrass med plats för solstolar och ett rymligt garage.

Här har byggherren tänkt på detaljerna och det finns enligt senaste uppgift förinstallation av luftkonditionering, ett fullt utrustat kök med vitvaror (enkel skål rostfritt stål handfat med avlopp, keramikhäll, elektrisk ugn, fläkt, diskmaskin och kyl-frys), säkerhetsdörr och dubbelglas.

Kartpricken och avstånden är inte exakta, kontakta oss för exakt information.

Välkommen att höra av dig till oss på HusmanHagberg för mer information eller för att boka en visning, vi finns här för dig.

I närheten

Avstånd till flygplats143 km
Avstånd till hav0.05 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
1 badrum, 1 gästtoalett
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
1
Byggyta
185 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Beställd
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
600 kvm

Karta

La Manga

Modern villa med fyra sovrum och magisk utsikt nära havet

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg