230
MEDD6335D255A884CCCAC130A7D024C9B6D

Hemtrevlig villa med modern stil, mycket charm, terrasser och privat pool

La Manga

Unik och rymlig villa med privat pool och ett fint läge på La Manga

Fakta

TypVilla
Referensnummer361-01501P
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta310 kvm
Tomt1090 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa
EnergideklarationBeställd

Pris: €698,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till denna rymliga villa med ett fint läge på La Manga, nära La Cala del Pino och Yacht Club. Villan har ett privat och ostört läge med fantastiska vyer.

Tomten är om ca 1090 kvm och villa har en byggyta om ca 310 kvm fördelat över tre våningar, entréplan, första våningen och källarplan.
Villan har en genomtänkt planlösning och en hög standard samt ett fint generöst ljusinsläpp.

Här välkomnas du av en mycket vacker trädgård med gräs och väster samt en av villans terrasserna. En stor och inbjudande hall med gott om plats för förvaringsmöbel och ytterkläder. Härifrån fins även en stilren trappa som leder dig upp till övre plan.

På entréplanet finns två sovrum, de större av sovrummen har ett privat badrum en suite. Det finns ytterligare ett komplett badrum med badkar. Härifrån har vi tillgång till ytterligare en terrass, poolen och trädgården.

En våning upp finns matsalen, ett stort vardagsrum och det fullt utrustade köket. Här finns ännu en terrass som nås från köket och vardagsrummet. Från denna terrass bjuds en fantastisk utsikt över Mar Menor och Isla del Ciervo. På denna våning finns också ett mindre sovrum som numera används som en studio.

På källarplanet finns ett stort garage där du kan parkera två bilar. Här finns också ett spelrum med ett biljardbord och en minibar.

Fastigheten säljs möblerad enligt överenskommelse, redo att flytta in. Förutom den privat poolen med gott om plats för solstolar runtomkring finns det ett utomhuskök och ett badrum.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning, vi hjälper även till med digitala visningar om du önskar. Vi på HusmanHagberg finns här för dig.

I närheten

Avstånd till strand0.3 km
Avstånd till flygplats130 km
Avstånd till mataffär0.55 km
Avstånd till hav0.3 km
Avstånd till golfbana15 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
3 badrum, 1 gästtoalett
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
310 kvm
Byggnad
Energideklaration
Beställd
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1090 kvm

Karta

La Manga

Unik och rymlig villa med privat pool och ett fint läge på La Manga

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg