Bli kontaktad, klicka här!

Magiska och välplanerade radhus 30 min från Malaga

Torre del Mar
Pris
319 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 179 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Radhus
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 26 m2
receiptReferensnummer: Cool 8

Objektsbeskrivning

Välkomna till Costa del Sol och till detta fantastiska nyproduktionsprojekt i Torre del Mar!

Projektet består av radhus designade i modern minimalistisk form av den välkända arkitekten Joaquin Torres (har skapat hus åt kändisar som t.ex. Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo, Penelope Cruz och Madonna). Här har arkitekten och byggherren satt kvalité framför kvantitet i form av design och utförande i världsklass!

Bostäderna går i modern stil med öppen planlösning, luftiga rum och stora fönsterpartier. Här har man även tänkt till gällande exklusiva materialval och man får vara med och styra under konstruktionen med många tillval, t.ex. design på köket och jacuzzi. Radhusen med hörntomt har lite större terrasser och tomter och här finns möjlighet till privat pool som tillval.

Radhusen byggs i 3 våningar och har fyra rum varav tre sovrum. Entréplan består av vardagsrum med öppen planlösning gentemot köket, en gästtoalett och en stor terrass utanför. På övre plan finns 3 stora sovrum och 2 badrum, varav ett badrum är en-suite. På den egna tomten finns plats för parkeringsplats. Gatlyktorna i området kommer ha LED-belysning integrerat i vägbanan för er säkerhet.

Detta projekt ligger centralt i Torre del Mar, endast 5 minuters promenadavstånd till den härliga och långa strandpromenaden med mysiga strandrestauranger och tapasbarer! Nära till shoppingcenter, golfbana och vattenpark.

Beräknad att stå färdig sommaren 2019.

Pris: 319 900 euro (plus skatt)

Välkomna på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 750m
wavesAvstånd till hav 750m
location_cityAvstånd till centrum 300m

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter