Bli kontaktad, klicka här!

Radhus med pool i underbara Nerja

Nerja Stad , Nerja
Pris
415 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 190 kvm
meeting_roomAntal rum: 9 varav 6 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Radhus
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
receiptReferensnummer: HN109

Objektsbeskrivning

Varmt välkomna till Nerja och till denna fantastiska bostad med närhet till allt.

Bostaden är genuint spanskt med charmiga trä och kakelinslag. Bostaden har en boyta om 190 kvm med två ingångar och är fördelat på två våningar. Här finns gott om plats med 9 rum, varav 6 sovrum, platsbyggda garderober, walk-in closet, och 3 badrum (ett av badrummen har jacuzzi). Kök, vardagsrum och terrasser finns på båda våningarna, terrassen på övervåningen har havsutsikt.

Huset har en vacker öppen spis i första vardagsrummet och veranda samt privat pool om 7,5*3,5m med utomhusdusch.

Ett liv och boende i Nerja:
Längs med spanska solkusten, Costa Del Sol, finner man Nerja. Här pågår vardagen i ett något lugnare tempo och från det lokala centrumet går det att ta sig till många härliga stränder. Staden ligger tio mil från Malaga och flyger man in från Sverige nås orten enkelt via bil, buss eller tåg från Malagas flygplats. Nerja är beläget mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet, vilket skapar ett mikroklimat som bidrar till att temperaturen i området är något högre, jämfört med andra städer på solkusten. Den lokala bebyggelsen av hus är lägre i markhöjd, något som bidrar till ortens idylliska framtoning. Vi har flera villor och lägenheter till salu i Nerja om ni är intresserade av denna spanska pärla.

Köpa hus eller lägenhet i Nerja:
Med sitt varma klimat och härliga omgivning är Nerja den perfekta orten för den som söker både lugn och ro och roliga aktiviteter. I närområdet finns många möjligheter att spela golf på populära banor såsom Baviera Golf. I centrala Nerja finns rustika lägenheter och bara ett stenkast från centrumkärnan finner man nyproduktion och villor av hög standard. Många av bostäderna har en slående utsikt över Medelhavet och närliggande stränder. Det finns även möjlighet att bosätta sig i de charmiga bergsbyarna utanför Nerja. Costa Del Sol bjuder på oändliga möjligheter med närhet till både natur och storstadsliv, här bor även ett stort antal skandinaver.

Nära till golf, skidåkning och stränder i Nerja:
I Nerja finner man utsiktsplatsen Balcon de Europa, ett populärt landmärke som är en viktig symbol för staden. Här har besökarna milsvid utsikt över Medelhavet och det är lätt att bli trollbunden av havet. Under säsong pågår här flera kulturella event och platsen är en naturlig samlingsplats för ortens invånare. I trakterna kring Nerja finns ett stort utbud vackra stränder och fantastiska möjligheter för en runda golf och gourmetupplevelser. Äventyraren kan även utforska naturens egna skådespel i form av de spektakulära grottorna Cuevas De Nerja. Under vinter och vår kan skidfantasten ta sig till Sierra Nevada och utforska de många pister som Europas sydligaste skidort har att erbjuda. Nerja är en inbjudande ort och det perfekta valet för den som vill njuta av livet i en bostad i charmiga Andalusien.

Välkommen till HusmanHagberg, vi finns här för dig när du söker bostad i Nerja.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.5km
wavesAvstånd till hav 2.5km
location_cityAvstånd till centrum 2.5km

Bilder

Karta

HitCounter