Bli kontaktad, klicka här!

Fantastisk nyproduktion med ett grönt tänk och gemensam pool

Torrox Costa , Torrox
Pris
249 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 78 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Gemensam
airline_seat_flatTerrass: Ja
directions_carParkering: Garage
receiptReferensnummer: Essense by Puerto Narixa

Objektsbeskrivning

Varmt välkommen till denna nyproduktion med ett fantastiskt läge och svårslagna vyer över Medelhavet och bergen samt ett genomgående tänk på hållbarhet och miljö. Välkommen till Essense by Puerto Narixa! Detta är ett innovativt bostadskoncept som kombinerar tradition med moderna detaljer.

Essense by Puerto Narixa är ett projekt med hög standard, rymliga och ljusa lägenheter med magiska terrasser.
Här erbjuds lägenheter av olika storlekar och planlösningar, 1-4 sovrum, 1-3 badrum och storlekar mellan ca 70 - 235 kvm.

Området kommer att ha ett gemensamt poolområde, trädgårdar gym och vinbar.

Denna nyproduktion är belägen mellan Malaga, Torrox och Nerja. Malagas flygplats nås på ca 30 minuter och Granada och Sierra Nevada på ca 1 timme.

Planerat färdigställande:
Priser från 136 000 euro (plus skatt)

Varm välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg Nerja för mer information eller för att boka en visning.

Köpa hus eller lägenhet i Torrox:
Letar du efter bostäder till salu på den spanska solkusten, Costa del Sol, kan Torrox vara något för dig. Du har nära till både stränder och shopping, dessutom finns det mycket aktiviteter i området. En av anledningarna till att många väljer att köpa hus eller lägenhet i Spanien är de exklusiva golfbanorna som finns runt om i landet. I Torrox är det en populär aktivitet bland både äldre och yngre och du har golfklubbar som Baviera Golf, Añoreta Golf och Parador Málaga Golf i närheten. För dig som flyttar med familj kan det vara bra att veta att det finns en svensk skola, cirka en timmes resväg bort, i Fuengirola. Skolan erbjuder utbildning upp till gymnasienivå.

Torrox erbjuder vacker natur och fina stränder:
I Torrox finns restauranger, stränder och shopping nära till hands, allt för att du och din familj ska få en trivsam vistelse. Andalusien har en otroligt vacker natur och befinner du dig i Torrox Pueblo kan du se den fantastiska bergskedjan Sierra Almijara som sträcker sig flera kilometer runt om staden. I Torrox Costa kan du njuta av den fina stranden Playa Ferrara. I närheten finns även fyren El Faro, som sträcker sig hela 39 meter över havet. Blir du hungrig eller vill shoppa så finns det både restauranger och butiker längs strandpromenaden Paseo Maritimo. Vill du passa på att upptäcka naturen i Spanien kan du gå en av de många vackra vandringsleder som finns runt om i närområdet.

Välkomna på visning med oss på HusmanHagberg Nerja

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 5.0km
wavesAvstånd till hav 5.0km
location_cityAvstånd till centrum 3.0km
local_airportAvstånd till flygplats 67.0km

Bilder

Karta

HitCounter