230
MEDB78DD2CDB6204A3B9F826426B6B6F2F1

Populära Capistrano 21 med modern stil och ett fint gemensamt poolområdeNerja Stad, Nerja

Nyproduktion

Nerja Stad, Nerja


PRIS325 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

Capistrano 21

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

68 kvm

BYGGÅR

2021

HISS

Nej

PARKERING

Parkeringsplatser

BALKONG

Ja

POOL

Ja

TERRASS

Ja

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Populära Capistrano 21 med modern stil och ett fint gemensamt poolområde

Varmt välkommen till denna fantastiska nyproduktion med en unik karaktär belägen i centrala Nerja.

Här byggs det 21 lägenheter där alla har en underbara balkong eller terrass samt ett generöst ljusflöde från stora fönsterpartier. Här har det lagts mycket tid på planlösningar i kombination med genomtänkta materialval och hög standard.

Lägenheterna har ett eller två sovrum, två badrum, vardagsrum och kök samt en uteplats eller terrass. Till detta kommer också ett gemensamt poolområde och magiska vyer.

Priser från 175 000 EUR (plus skatt)
Planerat färdigställande hösten 2021

Ett liv och boende i Nerja:
Längs med spanska solkusten, Costa Del Sol, finner man Nerja. Här pågår vardagen i ett något lugnare tempo och från det lokala centrumet går det att ta sig till många härliga stränder. Staden ligger tio mil från Malaga och flyger man in från Sverige nås orten enkelt via bil, buss eller tåg från Malagas flygplats. Nerja är beläget mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet, vilket skapar ett mikroklimat som bidrar till att temperaturen i området är något högre, jämfört med andra städer på solkusten. Den lokala bebyggelsen av hus är lägre i markhöjd, något som bidrar till ortens idylliska framtoning. Vi har flera villor och lägenheter till salu i Nerja om ni är intresserade av denna spanska pärla.

Köpa hus eller lägenhet i Nerja:
Med sitt varma klimat och härliga omgivning är Nerja den perfekta orten för den som söker både lugn och ro och roliga aktiviteter. I närområdet finns många möjligheter att spela golf på populära banor såsom Baviera Golf. I centrala Nerja finns rustika lägenheter och bara ett stenkast från centrumkärnan finner man nyproduktion och villor av hög standard. Många av bostäderna har en slående utsikt över Medelhavet och närliggande stränder. Det finns även möjlighet att bosätta sig i de charmiga bergsbyarna utanför Nerja. Costa Del Sol bjuder på oändliga möjligheter med närhet till både natur och storstadsliv, här bor även ett stort antal skandinaver.

Nära till golf, skidåkning och stränder i Nerja:
I Nerja finner man utsiktsplatsen Balcon de Europa, ett populärt landmärke som är en viktig symbol för staden. Här har besökarna milsvid utsikt över Medelhavet och det är lätt att bli trollbunden av havet. Under säsong pågår här flera kulturella event och platsen är en naturlig samlingsplats för ortens invånare. I trakterna kring Nerja finns ett stort utbud vackra stränder och fantastiska möjligheter för en runda golf och gourmetupplevelser. Äventyraren kan även utforska naturens egna skådespel i form av de spektakulära grottorna Cuevas De Nerja. Under vinter och vår kan skidfantasten ta sig till Sierra Nevada och utforska de många pister som Europas sydligaste skidort har att erbjuda. Nerja är en inbjudande ort och det perfekta valet för den som vill njuta av livet i en bostad i charmiga Andalusien.

I närheten

Avstånd till strand1,8 km
Avstånd till flygplats65 km
Avstånd till mataffär0,35 km
Avstånd till hav1,8 km

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MEDB78DD2CDB6204A3B9F826426B6B6F2F1
MEDBD95D465C9E440C0B725959E26CF31CA
MED5C6FF7EB539C47038ED14BBCB8E14DCA
MED378DD1DF04B741A2B3CBF642D1E507D0
MEDD0EA62DB83184247AECA5C0D9AD8FB0E

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

Capistrano 21

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

68 kvm

BYGGÅR

2021

HISS

Nej

PARKERING

Parkeringsplatser

BALKONG

Ja

POOL

Ja

TERRASS

Ja

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

68 kvm

Lägenhet

PRIS

325 000 €

Byggnad

BYGGNADSÅR

2021

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Karta

Nerja Stad

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till kontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2022 HusmanHagberg