Bli kontaktad, klicka här!

Finestrat

Ett liv och boende i Finestrat

Finestrat är en mindre ort i provinsen Alicante på soliga Costa Blanca kusten. Den härliga badorten ligger ett par minuters bilfärd från livliga Benidorm centrum och här kan man njuta av flera av Spaniens bästa stränder, shopping och fantastisk mat. Stadskärnan utmärker sig genom sina färgglada byggnader och smala kullerstensbelagda gator. Det vilar en rik historia över området och i omgivningarna kan man beskåda välbevarade kyrkor och slott. Att resa till och från orten är enkelt och Alicante flygplats är beläget 40 kilometer bort och nås via buss eller bil. I Finestrat finns flera exklusiva bostadsområden och vi kan erbjuda både fristående villor och moderna nyproduktioner i form av lägenheter med strandnära läge.

Köpa bostad i Finestrat

Om man söker efter lägenheter Costa Blanca, i en mindre ort med lugnare tempo, är Finestrat ett utmärkt val. Det tar endast ett par minuter att åka till livliga Benidorm där man kan njuta av en högre puls om så önskas. Möjligheten att spela golf i världsklass på t.ex Puig Campana Golf, solvarmt klimat och närheten till Alicante flygplats är något som under senare år lockat många skandinaver till staden. Det finns flera bostadsområden att välja bland om önskar köpa hus eller lägenhet i Finestrat. Här kan man bo i ett kuperat område som sträcker sig uppåt bergen eller precis strandkanten. Oavsett vilken boendeform man väljer är utsikten slående. Den som tycker om friluftsliv kan njuta av flertalet naturparker med ett rikt djurliv och härliga vandringsstråk. Klicka här för att se vårt utbud av bostäder i området!

I Finestrat är det nära till bad, golf och fantastisk natur

Puig Campana är bergsområdet som angränsar till Finestrat och som bjuder på vandring i världsklass. I området finns flera bergsbyar med inbjudande restauranger som utöver delikatesser bjuder på en häpnadsväckande utsikt. Under varma dagar är Cala de Finestrat stranden som lockar både lokalbor och turister. Med sin finkorniga sand och badvänliga, kristallklara vatten är det inte svårt att förstå varför. Stranden passar utmärkt för både stora och små och tempot är lugnare än på närliggande större stränder. Önskar man spendera dagen på ett livligare ställe är Playa de Levante, en kilometer från Benidorm, det perfekta valet. Finestrat erbjuder livskvalitet i form av exklusiva bostäder, utmärkta golfbanor och en vardag med solvarma dagar, vilket gör orten till ett självklart val för bostadsspekulanten. Välkommen till HusmanHagberg, kontakta våra mäklare för mer information när du ska köpa bostad i Finestrat!