Caroline Bjälstam

Hemma överallt i Altea

Din mäklare i Altea

Kontakta mig

Caroline Bjälstam

Caroline har bott i Spanien sedan 2006 och arbetade under 10 år på spansk bank där en av hennes arbetsuppgifter var att förmedla lån till kunder. Försäljning av bankåtertag var också något som hon arbetade frekvent med. I januari 2017 tog hon klivet fullt ut i fastighetsbranschen och i maj 2019 så valde hon att börja arbeta för Husman Hagberg med kontor i Albir.

Caroline har fullbordat sina universitetsstudier på Södertörns Högskola och har en filosofie kandidatexamen i språk (spanska), kultur (etnologi) och marknad (företagsekonomi och marknadsföring) samt en magisterexamen i internationellt företagande. Ärlighet, kunskap och att få kunden att känna sig trygg under hela processen är hennes motto men även ett måste i den här branschen.

Caroline Bjälstam

Reg. Real estate agent

+34 653 928 308

Caroline.Bjalstam@husmanhagberg.com

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2024 HusmanHagberg - v 2.45.4