Cornelia Trau

Hemma överallt i Altea

Din mäklare i Altea

Kontakta mig

Jag föddes i Västindien, Honduras, i en mångkulturell familj med en tysk far och farfar och en fransk mormor, så flera språk talades redan hemma. Jag studerade juridik och flyttade till Spanien för mer än 17 år sedan för att specialisera mig inom internationell miljörätt där jag tog en magisterexamen och påbörja sedan en doktorsexamen. Samtidigt konverterade jag min examen och öppnade mitt kontor. Utöver detta har jag har också studerat en annan master i rättsvetenskap i Brasilien på portugisiska.

På mitt kontor kom jag i kontakt med fastighetsbranschen i och med att jag hanterade de juridiska delarna och jag gav mig in i detta nya äventyr med stor entusiasm och ambition. Jag gillar att ha kontakt med människor från hela världen. När jag nu arbetar på HusmanHagberg hoppas jag kunna hjälpa människor att hitta den perfekta platsen att bo på och uppfylla deras drömmar, och Spanien kunde inte vara mer perfekt!

Jag är en mycket tillmötesgående och artig person och jag skulle älska att få chansen att följa med dig under din resa att förverkliga din dröm.

Cornelia Trau

Listing Agent

+34 685 66 67 65

cornelia.trau@husmanhagberg.com

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

© 2023 HusmanHagberg - v.2272