Lea Chyla

Hemma överallt i Altea

Din mäklare i Altea

Kontakta mig

Lea Chyla

Jag är född och uppvuxen i södra Nederländerna, på gränsen mellan Belgien och Tyskland. Redan som barn visste jag att jag ville utforska världen, så jag strävade efter internationella studier och en karriär utomlands. Jag tog en Master in international Business och en Executive Master in Finance and Control. Min karriär var verkligen global och tvärkulturell, eftersom jag arbetade för multinationella företag i många länder, där jag innehade chefs- och ledarpositioner inom globala inköp samt ekonomi och kontroll.

År 2017 lämnade jag min företagskarriär för att flytta till mitt favoritland, Spanien, och fortsätta min karriär inom fastighetsbranschen. Det var en ny typ av verksamhet, men ändå en som passade perfekt till min akademiska och affärsmässiga bakgrund.

Jag älskar att hjälpa internationella köpare att hitta sin drömfastighet och bosätta sig i denna underbara del av Spanien, som nu har blivit mitt riktiga hem.

Lea Chyla

Reg. Real estate agent

+34635154249

lea.chyla@husmanhagberg.com

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v.2369