Camila Irazabal Ustra

Hemma överallt i Denia

Din mäklare i Denia

Kontakta mig

Jag föddes i Sydamerika och växte upp i nordvästra Spanien. Jag har också bott i Nederländerna i 5 år. Efter det flyttade jag tillbaka till Spanien, men till Costa Blanca-området, jag kär i platsen och dess folk. Jag har alltid älskat att låta mig inspireras av olika kulturer och eftersom jag har erfarenhet av att tala fyra språk bestämde jag mig för att studera en International Business-examen med avsikt att senare utvecklas inom internationella miljöer.

Efter att ha arbetat i flera kundorienterade företag anslöt jag mig till HusmanHagbergs Valencia-kontor. Tack vare min empati och kunskap när det gäller att hjälpa kunder kan jag ge dem det bästa stödet och svara på alla tvivel de har före, under och efter att de köpt en fastighet i Spanien. Under min tid på HusmanHagberg Valencia-kontoret har jag lärt mig att transparens och ärlighet är den främsta prioriteten.

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v.2306