Jacqueline ten Zeldam

Hemma överallt i Denia

Din mäklare i Denia

Kontakta mig

Jacqueline ten Zeldam

Jag föddes i Nederländerna och studerade engelska och historia i USA vid University of Hawaii. För att lära känna världen arbetade jag som flygvärdinna för KLM. Efter det flyttade jag till München där jag gifte mig med en kock och öppnade min egen restaurang.
Jag är alltid på jakt efter nya äventyr och att träffa nya människor. Jag gick in i fastighetsbranschen och hade mitt eget företag i mer än 20 framgångsrika år. År 2017 bestämde jag mig för att flytta till Spanien för att komma närmare min familj. Jag är glad och stolt över att nu arbeta för den svenska mäklarfirman HusmanHagberg. Mina hobbyer är golf, matlagning och segling.

Jacqueline ten Zeldam

Real estate agent

+34 655 83 49 54

jacqui.tz@husmanhagberg.com

Bli kontaktad av oss

Har du frågor om att köpa och sälja bostad i Spanien? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2024 HusmanHagberg - v 2.45.4