Joakim Berge

Hemma överallt i Murcia

Din mäklare i Murcia

Jag är född i Nacka, uppvuxen i Tyresö, kom till Spanien 1997 och började ett nytt liv med nytt klimat och otroliga traditioner. Har jobbat med sälj i olika former sedan år 2000 och med fastighetsförmedling sedan 2013. Som intagsansvarig på HusmanHagberg på södra Costa Blanca och Costa Calida så vet jag hur viktigt det är med förtroende, engagemang samt kunskap om försäljningsprocessen och hur viktigt det är att ge kunden den bästa möjliga värdering av deras bostad. Jag pratar svenska, spanska, engelska, franska och tyska vilket gör att jag kan hjälpa de flesta av våra säljare och förklara alla delar av försäljningen och även delar av lagstiftningen. Efter många års arbete med sälj utav både nyproduktion och befintliga bostäder så har jag många nöjda kunder, både säljare och köpare.

Välkomna in hos oss om ni vill sälja eran bostad i Spanien, så kan jag hjälpa er och ge er en värdering utan kompromiss.

Joakim Berge

Listing agent

+46 72 587 25 25

joakim.berge@husmanhagberg.com

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

© 2023 HusmanHagberg - v.2274