Marie Lohman

Hemma överallt i Murcia

Din mäklare i Murcia

Kontakta mig

Marie heter jag och har nu äntligen fått mitt drömjobb, fastighetsmäklare på den bästa platsen jag vet. De senaste 8 åren har jag spenderat mycket tid här nere i Spanien och då bott i Torrevieja.

Eftersom jag har väldigt ont av kylan hemma i Sverige så tog jag nu äntligen beslutet att packa min väska och ta min hund och flytta. Det bästa beslutet jag tagit förutom när jag adopterade min hund här nere. Klimatet och saltsjöarna runt Torrevieja är magiska för kroppen på alla sätt. Att sedan ha solen och havet de flesta dagarna av året är det bästa. Jag har flera år inom sälj, men som mäklare får jag nu chansen att uppfylla andras drömmar. Fantastiskt.

Efter mina 8 år här nere så har jag hunnit få ett stort kontaktnät och detta kommer jag även att ha nytta av när jag hjälper dig att hitta ditt drömboende. Jag kommer att göra mitt bästa för att hjälpa dig att få chansen att leva detta underbara liv.

Hjälper dig såklart med att sälja ditt boende om du känner att det är dags med. Eftersom jag bott mestadels i Rosaleda området så är jag mest hemma runt La Mata, Torrevieja stad, Aqua Nuevas med omnejd. Men självklart jobbar med alla områden. Jag hoppas jag får chansen att ge allt för just ditt drömboende. Ser fram emot kontakt med just Dig.

Marie Lohman

Real estate agent

+46 73 040 42 85

marie.lohman@husmanhagberg.com

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

© 2023 HusmanHagberg - v.2307