Maria José Martín

Hemma överallt i Nerja

Din mäklare i Nerja

Kontakta mig

Mitt namn är Maria José Martin och jag jobbar som listing agent på HusmanHagberg sedan början av 2022. Jag är född i Spanien och bor i Almuñecar så min lokalkännedom är mycket god. Jag har tidigare bott i London ett par år och pratar flytande engelska. Som intagsansvarig vet jag hur viktigt det är med förtroende, engagemang samt kunskap om försäljningsprocessen något som jag har med mig i mitt arbete när jag träffar våra kunder, såväl köpare som säljare.

Om du vill uppleva det genuina Spanien skulle jag råda dig att besöka några av våra fantastiska naturreservat i regionen, exempelvis Calas de Maro, Cerro Gordo i Nerja, eller varför inte paddla kajak eller snorkla. Och sen avsluta med en härlig lunch på stranden.

Maria José Martín

Listing agent

+34 651 347 711

mariajose.martin@husmanhagberg.com

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2022 HusmanHagberg