Välkommen till Gran Canet!

  Välkommen till Gran Canet!

  Nyproduktion i Valencia Beach!

  Drömmer du om att kombinera strandliv med storstadspuls? Missa inte chansen att flytta in i en av de nya fina lägenheterna som endast ligger 900 m från stranden och inom nära avstånd till Valencias centrum.

  Om projektet

  Projektet omfattas av totalt 288 lägenheter i varierande storlek och till detta disponeras ca 7600 m2 gemensamma utrymmen, och läget är extraordinärt, på Costa de Valencia.

  Här ges det möjlighet till avkoppling med sol och bad vid poolområdet. Du kan antingen koppla av på spa-avdelningen eller avnjuta en drink i solnedgången på gastrobaren på 20:e våningen. Där hittar du även en infinity-pool och har en magnifik panoramautsikt över Medelhavet.

  För den mer rastlösa personen erbjuds även en rad fritidsaktiviteter, såsom gym med den allra senaste träningsutrustningen, samt musik- och tv-anläggning. Du hittar även stora idrottsområden inklusive två paddelbanor - allt för möjlighet till en hälsosam livsstil och optimal träning.

  Om lägenheterna

  Totalt byggs 288 moderna lägenheter med 1–4 sovrum, vissa med utsikt mot havet och andra mot bergen. Samtliga lägenheter har en veranda med stora glaspartier och skjutdörrar för maximalt ljusinsläpp. På så sätt kan du njuta av det underbara klimatet året om.

  Vardagsrummen är utformade för komfort och gemenskap med anslutning till terrasserna och köket – tillsammans utgör de en modern, ljus och funktionell tillvaro. Badrum och sovrum är omsorgsfullt designade, där de största sovrummen har eget badrum och direkt tillgång till terrassen. Varje lägenhet har dessutom en egen garageplats och förråd. Läs mer om en av alla bostäder här.

  Om området

  Området Canet D'En Berenguer erbjuder mer än 300 soldagar om året och mer än 10 km vita vidsträckta sandstränder med småbåtshamnar, restauranger, och kristallklart turkost vatten. Här ligger en av Spaniens bästa sandstränder.

  Allt detta inom endast ca 25 minuter från Valencias stadskärna. Valenca är Spaniens tredje största stad där du kan uppleva allt från historiskt vackra platser till modern eller anrik arkitektur, festivaler och shopping. Eller varför inte besöka en av de många fantastiska restaurangerna och avnjuta medelhavets och Valencias gastronomi?

  För den golfintresserade finns det ett flertal golfbanor inom mindre än en timmes räckhåll, något som passar både aspirerande amatörer och proffs.

  För mer information kontakta Cecilia Martinsson på:
  Telefon:
   +34 652 799 942
  E-post: cecilia.martinsson@husmanhagberg.com

  HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

   © 2021 HusmanHagberg