Valencia Surroundings

Valencia Surroundings

Valencia

 • Avinguda del Port 18, 46023 Valencia
 • Måndag-Fredag 10:30-18:00

Postadress

 • Avinguda del Port 18, 46023 Valencia

  I Valencia, ca 20 min från centrum och flygplatsen, ligger bostadsområden med imponerande Medelhavsvillor. Många med stora tomter och privata poolområden. Områden som är omringade av apelsinodlingar och vingårdar. Här finns lokala butiker och traditionella restauranger och det är här du finner stor del av Valencias lokalinvånare.

  Pendlingsmöjligheterna är goda eftersom kommunikationsnätet är väl utbyggt, man kan enkelt ta sig till och från Valencias stadskärna.

  Områdena erbjuder möjligheten att leva ett liv i lugn och ro, omgiven av natur, grönska och traditionell spansk vardag. Samtidigt har du tillgång till det intressanta storstadslivet med allt vad det innebär, såsom event, kultur, shopping, restauranger och vidsträckta sandstränder.  

  I dessa områden kan du hitta fina objekt till otroligt bra priser, intressant för både turister, familjer och lokalbefolkning.

  Bostäder till salu i Valencia Surroundings

  Senast inkommet Valencia Surroundings

  HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

   © 2021 HusmanHagberg