Valencia Beach

Valencia Beach

Valencia

 • Avinguda del Port 18, 46023 Valencia
 • Måndag-Fredag 10:30-18:00

Postadress

 • Avinguda del Port 18, 46023 Valencia

  Tillsammans med ett turistigt och kulturellt utbud väntar kilometerlånga vita och vidsträckta sandstränder på Valencia Beach. Här kan njuta av de 300 soldagar som staden har i genomsnitt.

  La Malvarrosa och Las Arenas är stränderna med den bästa atmosfären. Ta en tur längs strandpromenaden som förbinder de två stränderna, välj en av de många restaurangerna där du kan uppleva en lunch med traditionellt tillagad paella. En Paelle av ris från lokala odlingar och ekologiska råvaror, samt viner från Valencias närliggande vingårdar. Allt medans du blickar ut över Medelhavets turkosa vatten. På kvällarna ser man strandpromenaden fyllas med Valencios som tar en drink i eftermiddagssolen på någon av alla lounge-barer. På Valencia Beach finns något för alla. 

  Om man vill kan man kombinera strandliv med sightseeing, besöka Formel 1-banan eller fiskebåtshamnen. Från stranden tar man sig enkelt in till Valencias centrum med metro, buss eller cykel (staden har stadscyklar som man låna på olika platser). Bara ca 10 kilometer från staden hittar du Albufera Natural Park, här döljer sig ett sandigt område med naturliga sanddyner och riklig vegetation. Det är här du hittar några av Valencias vildaste, och kanske vackraste stränder Saler, Devesa, och Garrofera.

  Bostäder till salu i Valencia Beach

  Senast inkommet Valencia Beach

  HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

   © 2021 HusmanHagberg